Хахахаха и јас на тоа најпрво помислив.Овој пензионерот од Британија наместо на бесплатна бања за пензионерите овие на евровизија го пуштиле
Бабушкиве нека одат нека месат кифли дома не е ова за нив
Туку овие бетмените од Турција не ви личат на оние ѓаволите од народниве приказни на МТВ 1 што се?
Луд ли си бе 12 за двоглавите..таа песна,мада на ништо не личеше не вреди ни за пола бод.Ја мислам ради мир у куќа и за да не биде хавуз Скопје :
12 Албанија
10 Србија
8 БиХ
-----------------------
7 Азербејџан
6 Шведска
5 Италија
4 Данска
3 Турска
2 Германија
1 Молдова
Ја забораив Шпанија али нема везе и онака не е битно
Да, на свадба ќе ја виканм на кра за фајронт Да ги стане гостите од маса.За албанија? Сериозно?
Што ви е бе луѓе? И после имало политика. Па има, а вие не сте имуни на тоа. Срамота што терате вакви муабети на ваков настан. И да, мисли си ти уште дека е подобро за Србија него за Албанија. Може и Србите мислат исто.Шведска ми е фаворит покрај Македонија но 2 пати гласав за Србија. Не можам да гледам 12 поени за Албанија.
Божем ние ке гласаме, сами ке си гласаат.Луд ли си бе 12 за двоглавите..таа песна,мада на ништо не личеше не вреди ни за пола бод.
36 денари. И порака и повик.Колку пари е смс порака во Македонија? Во Германија е 20 центи смс, а 14 центи од фиксен.
Брат хавуз че биде Скопје, че го пали со бензинЛуд ли си бе 12 за двоглавите..таа песна,мада на ништо не личеше не вреди ни за пола бод.
Никој не примети освен нас, што се замаратеИначе, Калиопи ме извади од памет. На неколку пати го промени текот на песната од предходниот пат. Имаше трема, премногу!