- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 90
Азербеџан победи, Италија второ место а Шведска трето.Не сум многу во тек со настаните, заврши евровизијава? Кој победи?
Азербеџан победи, Италија второ место а Шведска трето.Не сум многу во тек со настаните, заврши евровизијава? Кој победи?
Бев сигурен во тоа затоа и не гледав.До пред некоја година гледав и јас ама ми стана досадно и секоја година се поглупаво станува и оваа година ништо не пратам околку евровизијаАзербејџан, верувај ништо не си пропуштил.
јас секоја година се помалку обрнувам внимание на евровизија како за нашиот Скопски фестивал, така и за главниот, овој пат само го изгледав настапот на Влатко од чиста љубопитност да видам како ќе се претстави, а главната вечер не ја ни изгледав само фатив на крај кога го прогласуваа победникот, мислам толку и внимание заслужува овој фестивал, па дури ич.Бев сигурен во тоа затоа и не гледав.До пред некоја година гледав и јас ама ми стана досадно и секоја година се поглупаво станува и оваа година ништо не пратам околку евровизија
Поарно овие отколку тоа феминизираното галениче од Шведска или педерите од Ирска. И не е толку грда песната има барем некој певлив рефрен, брзо шо се памти.За малку ќе победеше Италија и ќе се оствареа моите прогнози! А победникот потапосан неможе да биде! Вака така пак нашата песна е поубава од нивната. Искрено се изненадив кога видов кои се победници.
Дури сега се уверив дека Евровизија е опасна намештаљка, порано бев скептик си викав ај вистина пали добра песна, ма јок бре!
Па не е само до нив тоа. Тоа делење на бодови го има откога гледам Евровизија.Аман бе, се усравте што некој гласал за грчката песна.
Па настанот е Песна на Евровизија, или Држава на Евровозија?
Тоа што покажуваме колку искомплексирани ѓубриња сме, не значи дека сме подобри од нив.
Мене песната нивна ме потсеќаше на погребална поворка...И барем да имаа некоја убава песна годинава Грциве бе, па да речеш дека за убава песна гласале. Песна ли е ноа бе?
Како да збориш за мене, комплетно идентитчна ситуација и за мене, глеав само настапот на Влатко да го видам, финалето не го ни погледнав, само на крај да видам кој победил, али и јас се согласувам дека фестивалов е ѓубре и не вреди да се гледа и да се замара човек за него...јас секоја година се помалку обрнувам внимание на евровизија како за нашиот Скопски фестивал, така и за главниот, овој пат само го изгледав настапот на Влатко од чиста љубопитност да видам како ќе се претстави, а главната вечер не ја ни изгледав само фатив на крај кога го прогласуваа победникот, мислам толку и внимание заслужува овој фестивал, па дури ич.
Toa sto citas...Стварно?!? Шо збориш бе...
6то место со 125 поени.А Мерлин шо напрај? 15то?![]()
Ете го тролот и тука ќе трола против ИталијаБоби[Мкд];4268565 напиша:Оф леле ја заборајв скроз, ниедна вечер не изгледав.Италија второ место. :O :O :pop: