Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Азербејџан, верувај ништо не си пропуштил.
Бев сигурен во тоа затоа и не гледав.До пред некоја година гледав и јас ама ми стана досадно и секоја година се поглупаво станува и оваа година ништо не пратам околку евровизија

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас не знам зашто се жалевте што имавме очајна песна. Па глејте ги низ цела година какви песни има Македонската поп сцена. Очајни цела година, очајни на Евровизија. Едноставно е...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Бев сигурен во тоа затоа и не гледав.До пред некоја година гледав и јас ама ми стана досадно и секоја година се поглупаво станува и оваа година ништо не пратам околку евровизија
јас секоја година се помалку обрнувам внимание на евровизија како за нашиот Скопски фестивал, така и за главниот, овој пат само го изгледав настапот на Влатко од чиста љубопитност да видам како ќе се претстави, а главната вечер не ја ни изгледав само фатив на крај кога го прогласуваа победникот, мислам толку и внимание заслужува овој фестивал, па дури ич.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
За малку ќе победеше Италија и ќе се оствареа моите прогнози! А победникот потапосан неможе да биде! Вака така пак нашата песна е поубава од нивната. Искрено се изненадив кога видов кои се победници.

Дури сега се уверив дека Евровизија е опасна намештаљка, порано бев скептик си викав ај вистина пали добра песна, ма јок бре!
Поарно овие отколку тоа феминизираното галениче од Шведска или педерите од Ирска. И не е толку грда песната има барем некој певлив рефрен, брзо шо се памти.
Аман бе, се усравте што некој гласал за грчката песна.

Па настанот е Песна на Евровизија, или Држава на Евровозија?

Тоа што покажуваме колку искомплексирани ѓубриња сме, не значи дека сме подобри од нив.
Па не е само до нив тоа. Тоа делење на бодови го има откога гледам Евровизија.
Грција на Кипар-Кипар на Грција
Шведска на Данска-Данска на Шведска
Македонија на Србија,Хрватска,Албанија-Србија,Хрватска,Албанија кај нас и кај другиве
И барем да имаа некоја убава песна годинава Грциве бе, па да речеш дека за убава песна гласале. Песна ли е ноа бе?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И барем да имаа некоја убава песна годинава Грциве бе, па да речеш дека за убава песна гласале. Песна ли е ноа бе?
Мене песната нивна ме потсеќаше на погребална поворка... :toe:

M

Mario Gómez

Гостин
Оф леле ја заборајв скроз, ниедна вечер не изгледав. :( Италија второ место. :O :O :pop:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
јас секоја година се помалку обрнувам внимание на евровизија како за нашиот Скопски фестивал, така и за главниот, овој пат само го изгледав настапот на Влатко од чиста љубопитност да видам како ќе се претстави, а главната вечер не ја ни изгледав само фатив на крај кога го прогласуваа победникот, мислам толку и внимание заслужува овој фестивал, па дури ич.
Како да збориш за мене, комплетно идентитчна ситуација и за мене, глеав само настапот на Влатко да го видам, финалето не го ни погледнав, само на крај да видам кој победил, али и јас се согласувам дека фестивалов е ѓубре и не вреди да се гледа и да се замара човек за него...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Не е дека е лоша песната, не е дека немаше полоши од неа... Ама стварно имаше многу поубави. Иако Азербејџан секоја година имаат добри претставници и прават мега реклами по интернет, сепак мислам дека баш годинава не требаше да земат прво место. Ја би сепак дека Унгарија или Словенија требаше да бидат прво место оваа година - но тоа е, што е. До година здравје, подобра песна.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
А Мерлин шо напрај? 15то? :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Боби[Мкд];4268565 напиша:
Оф леле ја заборајв скроз, ниедна вечер не изгледав. :( Италија второ место. :O :O :pop:
Ете го тролот и тука ќе трола против Италија :)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
На Италија и даваа поени затоа што ако имаше лош пласман пак ќе гличеа Италијаниве и пак ќе се откажеа од евровизија, само еден лош пласман и ете го кенкањето :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom