Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Србија и Финска бееее.......не зафркавај:jaj:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.677
Поени од реакции
8.106
штета Хрватска не влезе во финале,а симпатична беше песната

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Грчката песна најдобра, нема конкуренција... :pipi:

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Turcija не влезеее?! :O
Намешталка некако -.-

S

Sheldon Cooper

Гостин
Грчката песна беше тапа, не дека се мразиме меѓу себе ја сум реален, ми се допадна Албанската песна и требаше да влезе во финале ама изглеа Европејците се палат на згодни грци јбг..

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Тапа евровизија и полиитичи влегување у финале како и секоја година ова е се само не музички натпревар. Грција влегоа..дај не заебавај

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Гледам и се чувам. Кај ја нема 15-20 години на Евровизија, сега Италија е заедно со четворката дирекно во финале...

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.126
Поени од реакции
3.991
Гледам и се чувам. Кај ја нема 15-20 години на Евровизија, сега Италија е заедно со четворката дирекно во финале...
И јас истото се чудев кога го видов...

AnGeL.BoY

г-дин Дијамант Сваровски
Член од
7 септември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
14
Најпрво мора да се кажи она што веќе е факт: ЕВРОВИЗИЈАТА ПОВЕЌЕ НЕ Е ЕВРОВИЗИЈА ШТО НЕКОГАШ БЕШЕ! За жал, но тоа е болната вистина! Последниве години некако, особено по победата на Србија, т.е од 2008та година работите тотално почнаа да излегуваат од колосек. Или нашиот вкус е премногу конзервативен што не е подложен на промени, или пак Европа повеќе не се разбира од музика! Ма дали онакви песни се за пред цел свет? Песни такви што да ти биде срам и во маалото да ги пееш! Ехх, никако неможам да ги заборавам евровизиите од 2006, 2007, посебно во 2007та! Имаше толку многу убави песни, такви настапи, таков гламур... И повторно и оваа година се случуваат тие лоши евровизиски кошмари (читај: влегувањето на Србија, Швајцарија, Исланд и Грузија во финале, а прекрасни песни како на Албанија, Норвешка, Ерменија и Хрватска се пласираат на последните места)!! Искрено, многу е жалосно што едно вакво најголемо музичко доживување во Европа кулминира до овој степен... :/:// :(((

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Грците имаа сценски настап само, песната им беше булшит.
А незнам зошто викате дека на Грузија песната била грда, мене ми беше во топ 3 вечерва.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Се сеќава некој лани на изведбата на Шпанија? И на типот што им влета на сцена и што започна со танчерите да игра? dreiertanz.gif
ЅВЕР беше човекот :pos::pos::pos::pos: А, овие продолжија, ко ништо да се нема случено :pos:

Коментарот на водителите: „Шпанија имаше проблем со матрицата, ќе ги слушнеме уште еднаш на крај“ :pos:
Сум се газел тогаш, се надевам дека и оваа година ќе не почасти некој со нешто вакво 41 - tanzen.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom