Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека Италија е земја основач на ЕБУ со тие УК, Франција, Германија дрн дрн и затоа увек е во финале. А па и да не е, по толку јаки вокали и евергрин песни што излегле од таа земја да не не заслужува? :)

--- надополнето ---

П.С. Ме мрзи да се враќам низ страниве, ја приметивте водителката коа праеше кхм кхм сред песни? :tapp:

AnGeL.BoY

г-дин Дијамант Сваровски
Член од
7 септември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
14
Грците имаа сценски настап само, песната им беше булшит.
А незнам зошто викате дека на Грузија песната била грда, мене ми беше во топ 3 вечерва.
Искрено се чудам на твојот вкус! Она не личеше на песна, она беше дерење како пред колење! И толку беше форсирана чупево, шо во еден момент ги заборави своите гласовни мо0жности и се обиде да ги надмине! Каква трагедија...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Мислам дека Италија е земја основач на ЕБУ со тие УК, Франција, Германија дрн дрн и затоа увек е во финале. А па и да не е, по толку јаки вокали и евергрин песни што излегле од таа земја да не не заслужува? :)

--- надополнето ---

П.С. Ме мрзи да се враќам низ страниве, ја приметивте водителката коа праеше кхм кхм сред песни? :tapp:
На почетните песни тоа го правеше, добро што не правеше нешто по различно од кхм :))

S

Sagan

Гостин
Овој циркус, во кој учествуваме како ФАЈРОН, за атер на елиниќаните, е еден вид алтернатива на Европскиот Парламент. Кој сака циркузијада во гласање, бујрум.

Дали некој слушна како Србинката испеа вечерва? Со што она заслужи во финале?
А Албанката некој ја слушна, или нивната дијаспора си легнала порано вечерва?

Турскиот претставник не влезе од исти причини што нема да влезе и во ЕУ?
Ама затоа ноќната мора од песна на Елада доби симпатии како и дупката од економија што ЕУ ја полни сега. Човече, барем еден трилер да имаше во песната... ц ц ц...

Русија нека ни е на помош утре, и Украина и Белорусија. Друг спас ни нема.

Од полуфиналниот циркус, поштуем само песните и изведбата на претставниците од Литванија, Финска и Албанија.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Мислам дека Италија е земја основач на ЕБУ со тие УК, Франција, Германија дрн дрн и затоа увек е во финале.
Всушност, не се работи за основачи (иако Италија е еден од основачите), туку за тоа кои членки ја финансираат самата ЕБУ а со тоа и Евровизија најмногу. РАИ (Италијанската телевизија) е трет најголем контрибутор во ЕБУ, па за тоа е поканета во петорката, иако не аплицирале официјално. :)

Инаку, за првата вечер, јас слабо гледав, ама кога грчиштата можеа да влезат со таа тапа песна - би требало и Влатче да може. :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Се сеќава некој лани на изведбата на Шпанија? И на типот што им влета на сцена и што започна со танчерите да игра?
Типот е Џими Џамп, професионален „џампер“ од Шпанија. Инаку и мене ми се свиѓаше Грузија. :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

--- надополнето ---

јас па мислев само јас го приметив тоа :pos2: тоа се вика класичен непорфесионализам, и имаше и пред да почне евросонг кога си прааат муабет во студио без осет на време и кога ги исекоа од режија на сред разговор и пуштија пренос од дизелдорф :pos2: они мислат ова е балкан каде е хаос ама немци су то таму владее дисциплина и точност :helou:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208941722472103&set=a.141671555865787.18173.109355605764049&type=1&theater

за Русија навивав...влезе....абе се тапа песни се.........оние од Србија.......абе.........

ФАКТ ЗА ЕВРОВИЗИЈА!

ЗАВРШУВААТ ПЕСНИТЕ............ПОЧНУВА ГЛАСАЊЕ И ПОЛИТИКА.......
НЕ ЗНАМ ШО МАЈКА БАРАМЕ........
Па нашиот тим ужива во гламурот гледаш влатко со ферари црвено таму се вози, го пратат згодни одбрани девојки од скопје и кој не би сакал да ужива во таков гламур и затоа изборите овде се наместени во македонија нивни луѓе д аидат да уживаат на трошок на државата.

Кој ќе одбие такво нешто :helou:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
ЗАВРШУВААТ ПЕСНИТЕ............ПОЧНУВА ГЛАСАЊЕ И ПОЛИТИКА.......
НЕ ЗНАМ ШО МАЈКА БАРАМЕ........
Се чудат нашиве како пари да фрлат ете тоа е целата филозофија.Ама нас кој не прашува?Си терат по свое.
Друго-имам кажано и пак ке кажам-секоја година ист мелос на песни пракаме па затоа не е ништо чудно што не одиме во финале.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
има некој инфо чиво е ферарито со кое се вози влатко таму?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
А кај видовте/прочитавте за тоа дека возел ферари овдека, неам чуено?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А кај видовте/прочитавте за тоа дека возел ферари овдека, неам чуено?

вчера евроснг емисјата на мтв почна 20.20 и покажуваа како сит епреставници шетаа по црвен килим а влатко наш дојде со црвено ферари и тоа го спомнаа дека таму се возел на сите интервјуа со ферари.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
абе ферарито е од организацијата:) абе Германците не сакаат дамка.....на ништо....педантен народ....
не плаќа државата...народот плаќа.......
кога подобро би размислил.........државата можеби плаќа....а кој ја плаќа државата....народот....ич нема да ме изненади ако не влези Македонија во финале....барем се надевам дека Дино мерлин ќе победи .) или Обединетото Кралство :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom