Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Еве кад епрочитав и као што кажав и во емисијата на мтв тоа го потврдија, сега од чиви пари е сето ова не навлегувам во тоа само ме интересира чиво е ферарито

Пред да зачекори на црвениот килим ги шокираше бројните евровизиски фанови, појавувајќи се со црвено кабриолет Ferrari.

целиот текст

http://www.mmm.com.mk/?ItemID=4797C88C371FEC40B3D5C4E404FF0E93

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Српската мислам дека влезе оти никој не може да одолее на Остин Пауерс стилот на облека кај типките."Shall we shag now,or shall we shag later?"*wink*

А тие на Швајцарија,Исланд и Финска како некој да им ставил 1 тон доза антидепресиви,им тутнале розови очила и само пеат happy friendly песнички.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе чиво е ферарито алоо :helou:

G

galaxy

Гостин
Нели киа му беа спонзори, овој со ферари.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Може си го изнајмиле бе..rent a car?

кој го плаќа тоа?

јас знам у велес има ферари и во ск овие што се паралии со што работева не знам, ама не знам дали им беше кабрио.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.067
Поени од реакции
15.038
сеа малку :eek:ftopic:

НОВА КОЛА........БАБА ЈА ВОЗЕЛА......ПА ЕВТИНО Е ВО ГЕРМАНИЈА.....:) ТОА РЕНТ-от

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
]Јас само се прашувам се уште што е со песнана на Грција. Обично ваделе добри песни, хитовски, игриви или добри балади, ама ова ни песна не можам да го наречам. Бљувотина. Пејачот е само убав. И многу е плав за да биде Грк.:pos: :pos: :pos:
Мене иначе фаворити ми се UK и Дино Мерлин, а Лена од Германија прееемногу ме иритира девојката, песната е у најмала рака досадна и монотона.

R

Rigel Kent

Гостин
Се сеќава некој лани на изведбата на Шпанија? И на типот што им влета на сцена и што започна со танчерите да игра? Прегледај го приврзокот 42962
ЅВЕР беше човекот :pos::pos::pos::pos: А, овие продолжија, ко ништо да се нема случено :pos:

Коментарот на водителите: „Шпанија имаше проблем со матрицата, ќе ги слушнеме уште еднаш на крај“ :pos:
Сум се газел тогаш, се надевам дека и оваа година ќе не почасти некој со нешто вакво Прегледај го приврзокот 42963

Legendata katalonska Jimmy Jump mu vleta:pos2:.

Ama kako samo im se vklopi vo koreografijata :pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.067
Поени од реакции
15.038
]Јас само се прашувам се уште што е со песнана на Грција. Обично ваделе добри песни, хитовски, игриви или добри балади, ама ова ни песна не можам да го наречам. Бљувотина. Пејачот е само убав. И многу е плав за да биде Грк.:pos: :pos: :pos:
Мене иначе фаворити ми се UK и Дино Мерлин, а Лена од Германија прееемногу ме иритира девојката, песната е у најмала рака досадна и монотона.
абе Блу си е Блу........ама можно е Дино да тепа...знајш какви се босанцине :) порано за малку Хари че тепаше......значи...или Блу или Дино........ама германцине како се палат на Лена еј :) мислат дека че тепаат пак ако ја пратат :)

L

Lu

Гостин
Грците имаа сценски настап само, песната им беше булшит.
А незнам зошто викате дека на Грузија песната била грда, мене ми беше во топ 3 вечерва.
Да, на Грузија песната им беше одлична и баш ми е мило што влегоа во финале.
Само криво ми е за Турција што не влезе во финале бидејќи и они имаа исто така одлична песна.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Влатче највеќи фраер у Немачка а? :pos:

М

Мартин`

Гостин
Штета за Турција и Албанија, мислам дека требаше да влезат во финале. :smir:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Овој Влатко ептен се изнафурал во Немачка плус со ферари ова еднаш се случува ако сега не тепаме нема никогаш да се тепаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom