Евровизија 2010

H

HITCH

Гостин
Среќа нашиве испаднаа уште у полуфинале, замислете да стигневме во топ три и да ни ја потпрашаа рибата нешто, Бог знае како ќе се разбереа хах

п.с. лелеееее Татаркава ...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Како ги дадовме ние поените ?
Не гласавме сеуште, во последните 5 сме.

Инаку гласањево е бричи к*р, секоја година истото. Соседите си даваат по 12 поени секогаш, и после 10-15 земји веќе е познат победникот. Се е местена работа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле ако им дајме бод на Јужните соседи(со кои не отече спикеркава) ќе збеснам.:nerv:

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Испадна руска работа, исто како што победи Русија наместо Украина (најдобар настап на евровизија досега). Ако немаш доволно соседи, нема победа :toe:

Премногу државичи има во северна Европа... а сите гласаат за Лена... иако песната е премногу заразна, девојката изгледаше во најмала рака напушена и немаше никаков сценски настап. За изгледот - немам коментар. Катастрофа

Само се чудам како Белгија котира толку високо (не ја приметив песната дека е ''добра'')

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
му даваа 12 на гејците затоа што се во криза или?? :pos:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
dobro glasavme...:D
samo turcija i albanija mestata na poenite da gi smenat..:D:D

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не дека се замарам многу со евровизијава али мора да кажам секоја чест за типкава што преведува т.е шо коментира... не за друго него педериштава еднаш не ги рече по име.. строго ЈУЖЕН СОСЕД!!!
и секоја чест на маја шо не им даде ни бод на педериштава.. јужниве соседи :)

H

HITCH

Гостин
Лелее лепотицаваааааааа ептен длабок глас хах среќа не рече дека Скопје се јавува :smir: добро гласавме Албанија ги заслужи и не им дадовме поени на педериве бре, не градиме повеќе добрососедски односи :vozbud:

се мислам кога ли ќе закажат прес соросоидиве сега за да протестираат :pos2:

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
глупости,за албанија:kesa:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.914
Поени од реакции
44.916

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Маја Даниелс????
Изгледа сестра му е на Џек Даниелс:nesvest:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Подобро за Грција 12 него за Албанците

Јас па баш и се смеев на Германија криви нозе и се тресеше кога пееше ама песната добра е:)
Сепак најлоша евровизија!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
глупости,за албанија:kesa:
Со оглед дека се знае кој моментално трошел пораки на мобилен не се глупости, луѓево си навиваат... се друго ќе беше нереално

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе оваа спикеркава ме згази од смеење.Се радуваше кога нашава зборуваше Македонски и кога рече МАКЕДОНИЈА.А со тоа Јужниот сосед јајцава цитрон ми се.Не заслужена победа на Германија,далеку е оваа од победничка песна.Уште еднаш се покажа дека кладилниците го знаат предвреме победникот и се е местена работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom