Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа нашиве испаднаа уште у полуфинале, замислете да стигневме во топ три и да ни ја потпрашаа рибата нешто, Бог знае како ќе се разбереа хах

п.с. лелеееее Татаркава ...

Како ги дадовме ние поените ?

Не гласавме сеуште, во последните 5 сме.

Инаку гласањево е бричи к*р, секоја година истото. Соседите си даваат по 12 поени секогаш, и после 10-15 земји веќе е познат победникот. Се е местена работа.

Леле ако им дајме бод на Јужните соседи(со кои не отече спикеркава) ќе збеснам.:nerv:

Испадна руска работа, исто како што победи Русија наместо Украина (најдобар настап на евровизија досега). Ако немаш доволно соседи, нема победа :toe:

Премногу државичи има во северна Европа... а сите гласаат за Лена... иако песната е премногу заразна, девојката изгледаше во најмала рака напушена и немаше никаков сценски настап. За изгледот - немам коментар. Катастрофа

Само се чудам како Белгија котира толку високо (не ја приметив песната дека е ''добра'')

му даваа 12 на гејците затоа што се во криза или?? :pos:

dobro glasavme...:D
samo turcija i albanija mestata na poenite da gi smenat..:D:D

• Ми се допаѓа
Reactions: oon
не дека се замарам многу со евровизијава али мора да кажам секоја чест за типкава што преведува т.е шо коментира... не за друго него педериштава еднаш не ги рече по име.. строго ЈУЖЕН СОСЕД!!!
и секоја чест на маја шо не им даде ни бод на педериштава.. јужниве соседи :)

Лелее лепотицаваааааааа ептен длабок глас хах среќа не рече дека Скопје се јавува :smir: добро гласавме Албанија ги заслужи и не им дадовме поени на педериве бре, не градиме повеќе добрососедски односи :vozbud:

се мислам кога ли ќе закажат прес соросоидиве сега за да протестираат :pos2:

глупости,за албанија:kesa:

5969_1096788142209_1301768625_244296_7425064_n.jpg

Маја Даниелс????
Изгледа сестра му е на Џек Даниелс:nesvest:

Подобро за Грција 12 него за Албанците

Јас па баш и се смеев на Германија криви нозе и се тресеше кога пееше ама песната добра е:)
Сепак најлоша евровизија!

глупости,за албанија:kesa:

Со оглед дека се знае кој моментално трошел пораки на мобилен не се глупости, луѓево си навиваат... се друго ќе беше нереално

Абе оваа спикеркава ме згази од смеење.Се радуваше кога нашава зборуваше Македонски и кога рече МАКЕДОНИЈА.А со тоа Јужниот сосед јајцава цитрон ми се.Не заслужена победа на Германија,далеку е оваа од победничка песна.Уште еднаш се покажа дека кладилниците го знаат предвреме победникот и се е местена работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom