ja па не ни сакам да го чујам ова...Uh...се наежив.П.С. Twelve points from Grece.......goes to Macedonia.....ќе дочекаме некад ова да го чуеме
Баш ќе биде срам тоа. Демек на Opeth врв на кариера ќе им биде настап на евровизија xDЕвровизија ќе гледам само онаа година кога Шведска ќе ги испрати Opeth.
Дотогаш, нема да жртвувам саботно излегување за седење пред телевизор и гледање како се брука пола Европа на сцена.
невозможно,песна на Евровизија не смее да трае повеќе од 3 мин.:pos2:Евровизија ќе гледам само онаа година кога Шведска ќе ги испрати Opeth.
Дотогаш, нема да жртвувам саботно излегување за седење пред телевизор и гледање како се брука пола Европа на сцена.
Ne se plasirase, zirito ja izbaci od finaleАбе арно знаат Италијанците да не се занимаваат со овоа. Ама ајде за да ти помине времето таа вечер не е лошо
Годинава вљда ќе влеземе у финале, а некој погоре зборуваше за српската песна. И лани сите ја плукаа, беше последна у кладилниците па се пласираше у финалето
П.С. Twelve points from Grece.......goes to Macedonia.....ќе дочекаме некад ова да го чуеме
In Flames бе!Евровизија ќе гледам само онаа година кога Шведска ќе ги испрати Opeth.
Шо е тоа Опет?Евровизија ќе гледам само онаа година кога Шведска ќе ги испрати Opeth.
Ете Србија го следи трендот, гоиспрати Милан Станковиќ годинава, по стекнатата популарност на Боки со Биг Брадр не е чудно догодина да ни го лапнат Боки :helou:, па Србија да ја претставува.Само боки 13 за на евровизија дајте еднаш нека оди и ќе видите што ќе направи таму :helou:
Ми текнува на романецот знам дека имаше 8 октави распон на глас феномен што би се рекло.Еее, и оваа песнааа ми беше ептен преголем најголем хит!
Да, да типот беше одличен, прекрасно испеа и имаше одличен пласман. 4то или 5то место ако не се лажам.Ми текнува на романецот знам дека имаше 8 октави распон на глас феномен што би се рекло.
OMFG!:ija: Neverojatno.Види ги будаливе романци.
Слушај кои гласовни способности ги поседуваат :nesvest: