- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
За оваа вечер мислам дека жирито ги бутнало или Хрватска или Литванија во финале.
И мене ми звучеше мелодијата како наше оро, но официјално беше претставено како бугарско и тие што играа беа облечени во бугарски народни носии.
Баш на ХРТ2 гледав, ама не го слушнав. Нема такви ора во Бугарија, сигурно е наше. А за носиите не знам, не се мое подрачјеНа HRT коментаторот кажа. Коментира од кабина во салата така што најверојатно ја има официјалната програма. Нема сам да си измисли кои ора ќе ги играат уште пред да излезат на сцена. Орото е copy-paste од некое наше :nesum:. Тоа не беа наши носии.
Ај тетката се вади на лепота, ама тој самустракот. Ко ќе го речи она ЈЕС со руски нагласок, тогаш ми иди да го задавамводителите пропаст невидена![]()
Тој со фацата, Марко Кон, сакал да направи некоја модерна народна песна, ама ете, песната беше лоша дури и за верната српска дијаспора (верна затоа што Србите секогаш до сега влегувале во финале и биле во први 10).Абе гајле ми е дали Хрватите ги исмејуваат Србите.
Важно фацава му е закон.
Ова пред да се прогласи десеттиот финалист е.
Никој не кажа такво нешто. Убаво за Албанија што е во финале. Напиши некој пост со содржина веќе ако пишуваш. Ти се допаѓа ли песната, кажи нешто за пејачката ако ја знаеш, претстави ни ја и слично :wink:.Sto vie be luge, tolku li ne mrazite :uvo:
Koj provocirase, jas samo se izraduvav sto vleze Albania vo finale, nisto drugo. Gledaj koj provocira...Не дека ние ве мразиме, ама вие многу провоцирате...
А кога некој провоцира, се знае што заслужува
ЗАТОА БИДЕТЕ КУЛТУРНИ, ЗШ И ВАС НЕ ВИ ТЕЧЕ МЕД И МЛЕКО
Epa na detskiot evrosong nema politika...tamu se gleda dobra pesna...Еве како успеваме на јуниорскиот евросонг 2-3 пати да се пласираме во топ 5. Се е до песната
И да, да не го сфаќаме изборов толку сериозно, ако се пласираме понатаму здравје, ако не, пак здравје. Никој не се замара толку колку што се замараме ние.
1.TurcijaАјд есега прогнози кој ќе победи?
1.Turcija
2.Azerbejcan
3.Norveska
4.Iceland
i tkn...