ФАК!!!Мило ми е за Цукров, во финале навивам за Азербејџан:smir:
Чудно ми е за Србија со толкава дијаспора, али и они си згрешија, што не ги исптарија Операција Триумф![]()
1.Азербејџан
2. Хрватска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3. Украина
4. Литванија
5. Албанија
6. Молдавија
7. Данска
8. Естонија
9. Норвешка :back:
10. Грција
Коментаторката на РТС1 остана да плаче “Знамо, драги гледачи, да су гласали 6 земаља бивши ССР-а... ето, Србија није у финале“ :bip:
Штета за Словенија, Словачка:back: и Ирска.
Е што ако си погодил, кога не си се кладелШест од десет погодив![]()
Каков вкус кога се е местенка, од далеку се гледа.Шест од десет погодив
Не верував дека ке влезе Хрватска.Од кај излезе Азербејџан?!Од кај па Естонија мегу десетте најдобри?Ме чуди како Србија не велзе со огромната си дијаспора?!
Зарем лугево оглувеле па не можеа да ја препознаат убавинаа во песните на Полска и Кипар?!Зошто Словенија ја нема?!
Мудро мудро и доста чудно.Чуден е вкусов на Европејциве, нема заебанции со нив:pos2:
Аааааа, па на РТС рекоа Бугарско и Грчко оро имало додека беа глупавите реклами за виршлиНајпрво, ГОЛЕМО БРАВО за шоуто и за Македонското оро шо го изиграа Русите :back:
А го кажаја дека е бугарско.Најпрво, ГОЛЕМО БРАВО за шоуто и за Македонското оро шо го изиграа Русите :back:
Кратка анализа на финалистите:
- Азербејџан: Очекувано, супер песна, супер настап и НАЈСУПЕР пејачка. Лична е пустата :back:. Еден од моите фаворити
- Хрватска: кадеее бе Цукро бе, ќе ти пукни гласот тебе :uvo:
- Украина: то Светланоооооо. Топ настап, топ песна. Еден од моите фаворити
- Литванија: онака лежерно песниче, ама не требаше да влези.
- Естонија: ме потсеќа малце на Апокалиптика. Можи до мене е, ама сепак... Не ме импресионираше многу
- Молдавија: ја немав досега слушнато песната, ме изненади. Браво
- Албанија: исто и оваа песна ја немав слушнато, ама ми се бендиса. Само едно не ми е јасно, шо барат Џокер(ите) и Спајдермен на сцена :uvo:
- Данска: батето некако се изгуби во песната, ама му е гајле, важно си влезе во финале. Еден од моите фаворити
- Норвешка: Се е више кажано. Еден од моите фаворити
- Педерленд: Тууууф, се израдвав дека нема да влези, ама ништо, ја немаме таа среќа.
Жалам за Словенија шо не влезе, песната е супер, ама ЈБГ. За сметка на то ќе продолжат некој Ж земји
![]()
Да бе, Руско, МАКЕДОНСКО, Грчко и Словачко (Украинско)Аааааа, па на РТС рекоа Бугарско и Грчко оро имало додека беа глупавите реклами за виршли
Навистина имаше македонско оро?:back: