Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Супер беше се, само многу беа здрвени на сцена, ама солото на гитарата беше нешто д бест. Алал нека им е на Некст Тајм, заедно со Турците најубава песна иаме засега, а еве и на Романциве не е лоша.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Пак истата грешка се прави бе секоја година во кореографијата ц.ц.ц.ц Рокерска песна нели е , треба да се траскаат од земја а не да стојат здрвени . Тоа е моја забелешка, останатото се си е добро.

Исто...абе навикнати сме од 12 до 15 то место секоја година не мора ни да гледаме

S

stefi

Гостин
Bravo! malce peachot beshe zdrven ama posle se opushti i trebashe da se smeshka malce. Nvm dobri bevme, za razlika od minatata godina choveche ova e...nemam zborovi :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Од почеток малце здрвени беа ама после се размрдаја. Според мој вкус добри беа 80% во финале сме . Инаку Турција и Црна Гора фаворити ми се засега...

H

HITCH

Гостин
Искрено ТОП БЕА!!!!!! На почеток малку ама супер беа БРАВО!!!!!:back::smir:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Свака част на нашиве.Добар настап

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Добри бевме. Мене ми се допаднаа.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Топ изведва, малце пасивни беа но покриа со добро пеење. Мислам најдобро претставување на Македонија до сега

BTW на РТС мамата нивна не претставија како БЈРМ:duel:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Го повлекувам тоа што ги плукав нашиве. Супер испејаа, немаа трема како што очекував.
И да, солото беше ТОП! :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Да, БЕ! Ако не ти е интересно не мораш да гледаш, никој не те тера :smir:.
Мирен/на, бе па ти :) Не ни гледам, само нашите сега ги видов, и арни беа бе, не знам за другите, ама штета ќе е ако не влезат во финале.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Да се надеаме ќе влезат во финале...
не беше некое баш спектакуларен настап за да речиш wow ама ај ок беа...

J

JOEY JORDISON

Гостин
Наслушнав нешо демек ни дале услов дека ќе победиме доколку го смениме името :vozbud::pos2:ја нез од кај овие информаЦИ али мене вака ми пренесоа :toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Eден од најдобрите наши настапи, ако не и најдобар :)
Отпочеток Стефан подисплашен беше ама после се подобри. Сцената ми се свиѓаше, огновите, на крај ефектот, кога легна со ликот на девојка до него. Супер стварно ме изненадија. И добро пееше Стефан супер.

Заслужуваме во финале :pipi:

Секогаш како Каролина, Тоше, лани Гаџа, Врчак, Тамара кога цело време се спрема некој настап и на телевизија се фалат за спремањето тие настапи се тапа. Ова без никакво фалење супер испадна :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Го повлекувам тоа што ги плукав нашиве. Супер испејаа, немаа трема како што очекував.
И да, солото беше ТОП! :)
На мене чудно ми беше кога победија, делуваа исто како да знаеа оти ќе победат и не се трескаа многу од земјата и да се фалат по весниците :)

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Задоволна сум од нашиве. :) Супер беа. И песната личи на песна, за разлика од другите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom