А дали не викаа БЈРМ пред да ги нагостиме НАТОвците во 99-та?Па они БЈРМ не викаа и пред признавањето на Косово
да не нарекоа така тоа е од коа го признавме косово пред тоа не не викаа така за жал таа е вистината жалам шо мешаат музика со политика али такви се лугевоПрв пат слушам! Не ми се верува..., барем јас немам ни 1 слушнато така да не нарекле.
Инаку за евровизијата сигурен сум оти одиме во финале. Ќе биде жално ако не поминеме.
Звер е тој коментатор одсекогаш за нас навивал. А мислам дека има неко македонско потекло ако не се лажам.За разлика од тоа на ХРТ2 коментаторот рече: "Сад су наши пријатели из Македоније"
Ми се свиѓаше како испеаја и изреагираја на сцена, се надевам на влез во финале.
Навистина ама и сите ми изгледаат исто дебели округлолице иста шминка чудно е дури ко сите да се сестри бидејќи не праќаат машки :pos2:Сте приметиле дека Малта има само дебели пејачки?
И јас тоа го помислив..иначе кои земји се четврток вечер?Сте приметиле дека Малта има само дебели пејачки?
Не слушнав но БЈРМ не пишувашеГи пропуштив. Како не кажаа? Македонија или она другото?