Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Едвај чекам да дојде Евровизија за овие посрани некст тајм да ги видам избрукани. И од година најдобро да прекиниме со вакви срања, евросонг, ко не знаеме асална песна да пратиме, уште не научивме што се бара.
Ауу Калиопи извини ....

:uvo::uvo::uvo:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Мартин и стефан ми се другари...немој да ми ги рчкате...(слушна мери џејн појзон :) )...Нека се забављаат таму не се потресувајте за евросонгот како настан бе луѓе...
Роби Вилијамс...еден од најголемите пејачи и шмекери да пее за Македонија пак ќе бидеме 14ти...дај бе кулирајте...А нашиот евровизија треба да се вика Кичовизија искрено...катастрофална манифестација!...анти шмек!

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Мартин и стефан ми се другари...немој да ми ги рчкате...(слушна мери џејн појзон :) )...Нека се забављаат таму не се потресувајте за евросонгот како настан бе луѓе...
Роби Вилијамс...еден од најголемите пејачи и шмекери да пее за Македонија пак ќе бидеме 14ти...дај бе кулирајте...А нашиот евровизија треба да се вика Кичовизија искрено...катастрофална манифестација!...анти шмек!
Па ти држи до некаде коментарот!Ако Роби го пратиме со песна од типот на Life(Тоше Проески 2004, Истанбул)да тогаш не ни бега 14 место.

DeathControlmk

Will are?
Член од
7 февруари 2009
Мислења
124
Поени од реакции
9
Vo pravo e Mary Jane, ama neznam toj gitaristot (Martin?) so prai... Kakvo duo se tie, nisto nemoze da ponudi so gitarata... Nikakov vpecatok ne dava, ne deka gi mrazam, ama spored mene samo Stefan so znae da pee inace ne gi biva... :S:uvo:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Мавни се по гла уште еднаш за пубо да видиш.
Кај прочита Калиопи?
Не, дека во таков тон некако ми искоментира, мислев Калиопи да не се крие зад алијасот.

И арни си се децата шо потреба има сега од вакви глупи муабети. Ако тие се срамат не срамат и нас, „ние“ (тие шо гласаја де) ги избравме.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Не, дека во таков тон некако ми искоментира, мислев Калиопи да не се крие зад алијасот.

И арни си се децата шо потреба има сега од вакви глупи муабети. Ако тие се срамат не срамат и нас, „ние“ (тие шо гласаја де) ги избравме.
Абе сеа прашање е колку сме ги гласале ние(или гласачка машинерија потпомогната од продикцијата, чии ексклузивци се тие), ама сепак наши си се и треба да застанеме и да ги поддржиме.Иако не ги сакам многу, сепак ке сторам се што можам за да ги испромовирам кај моите другари-ки од Европа, а со тоа и некој поен:smir:
Крај на крај, сепак тие је претставуваат Македонија!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Абе сеа прашање е колку сме ги гласале ние(или гласачка машинерија потпомогната од продикцијата, чии ексклузивци се тие), ама сепак наши си се и треба да застанеме и да ги поддржиме.Иако не ги сакам многу, сепак ке сторам се што можам за да ги испромовирам кај моите другари-ки од Европа, а со тоа и некој поен:smir:
Крај на крај, сепак тие је претставуваат Македонија!
Дај бе не заебавај и ти сега, еден глас 20 денари беше, тие имаја 5500 гласој, 1000 евра да даеше некој од џеб ќе победеше. Нема врска муабетот, така си гласаја луѓето и то е.

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Дај бе не заебавај и ти сега, еден глас 20 денари беше, тие имаја 5500 гласој, 1000 евра да даеше некој од џеб ќе победеше. Нема врска муабетот, така си гласаја луѓето и то е.
Abe... toa e. Ako ne mu se svigja na nekoj izborot odma ke kaze deka bilo mesteno. :toe: Takov e nasiot narod.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
На William Hill обложувалницата котираме се' полошо и полошо.
И Србија одеднаш се најде меѓу аутсајдерите, а ова се Топ 10:

Norway
Greece
Turkey
Malta
Azerbaijan
Sweden
United Kingdom
Bosnia Herzogovina
Iceland
Montenegro

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

Norway
Greece
Turkey
Malta
Azerbaijan
Sweden
United Kingdom
Bosnia Herzogovina
Iceland
Montenegro

Полошо не можи пошто од старт најлошо котиравме.

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Англиска верзија:

Српска верзија:

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Англиска верзија:

Српска верзија:
Хух, добро е што на македонски ќе ја пеат.
Ни англиската, ни српската не ми се допаднаа. Ептен е разлигавена песната. Македонската барем остава впечаток.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
На некои луѓе од нашето соседство им ги дадов да ги слушнат двете верзии на песната и на сите им се допаѓа најмногу македонската верзија.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192

Norway
Greece
Turkey
Malta
Azerbaijan
Sweden
United Kingdom
Bosnia Herzogovina
Iceland
Montenegro
Обложувалниците не се никаков репрезент за квалитетот на песната, а уше помалку за тоа кој ќе победи.На Евровизија изненадувања се можни до самиот крај.Така да не се возбудубајте толку многу со обложувалниците.Затоа што пред се прашање е кој се обложува, и колку пати се обложува?!?!Од ова што го изнесе Маестро, незнам што мајка бараат Норвешка. Турција, Исланд и Црна гора.Единствени кои навистина го заслужуваат местото тука се Шведска, Обединето Кралство, Босна и Малта.

Англиска верзија:

Српска верзија:
Никогаш нема да сфатам зашто се прават верзии на српски, хрватски, бугарски и слично.Кои од балканските земји прават верзија на македонски јазик?!Незнам само до кога ке лижеме гз и ке им се упикаваме на сите.Секоја чест на момците што ќе пеат на македонски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom