Евреи - дали го контролираат светот?

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Abe Hitler e bil prav ama aide. Tija evreite sa "izbran" narod :vozbud: Neo you are the ONE!
Silnata volja, posilna duri i od Germanskiot narod. Mislam deka Hitler bil ljubomoren i sakal da gi nishti zaradi toa.
Ima mnogu da se zboruva za ovie "covecinja", koj shto ne se mnogu omileni vo mojot dijapazon na narodi i nivni dejstvija. Nivnite sredstva do celta mislam deka se mnogu poednostavni otkolku shto mozeme da zamislime. Razdeli pa vladej.
Toa na nekolku navrati go napravile so mnogu narodi, civilizacii, veri i kulturi.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ne znam dali vladeat vistina so svetot, ama znam deka na amerikanskiot dolar ima piramida i na vrvot na piramidata stoi okoto na Evreite ili okoto se sto gleda. Mozebi toa znaci deka tie vladeat so Amerika...

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Silnata volja, posilna duri i od Germanskiot narod. Mislam deka Hitler bil ljubomoren i sakal da gi nishti zaradi toa.
Ima mnogu da se zboruva za ovie "covecinja", koj shto ne se mnogu omileni vo mojot dijapazon na narodi i nivni dejstvija. Nivnite sredstva do celta mislam deka se mnogu poednostavni otkolku shto mozeme da zamislime. Razdeli pa vladej.
Toa na nekolku navrati go napravile so mnogu narodi, civilizacii, veri i kulturi.
Bi mozel li da potencirash so koi?

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
doznav nesto novo ne ne tvrdam i ne sum sigurna dali e tocno i vistinito. Koga bese napadot na kulite bliznacki - 11 septemvri vo kulite, odnosno na rabota nemalo ni eden evrein. Ova go doznav pred dva tri dena od licnost vo godini, koja zivee vo amerika (i toa se toa tie glasini koi kruzat tamu, amozebi i javna tajna...). Da ne se svatime pogresno nemam nisto protiv Evreite tuku naprotiv, mu se divam na toj narod..

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Го контролираат САД, ја контролираат Русија а тоа е = владеат со светот. Гледајте само примерот со Израел, направија среде муслимански свет израелска држава. Има немири но никој поопасно не смее да му се заканува зошто САД веднаш ќе интервенираат. Руските нафтени магнати(меѓу кои и Роман Абрамович) се евреи од кои зависи каде ќе оди и за кого ќе има нафта и слично. Има уште безброј примери...............

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Дефинитивно контролираат се и се криви за се. Криви се што Џорџ Буш е глуп, што Мајк Тајсон бил во затвор 100000 пати, што Боки 13 е на телевизија, што БЦ пие, што 50 Cent го упуцаа. Евреите ја поделија Македонија, го предизвикаа глобалното затоплување и го убија Дедо Мраз и неговите ирваси. :cry:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
mislam deka druggi go kontroliraat svetot na parite

ZOKiPOKi

Човек од збор!
Член од
25 мај 2006
Мислења
81
Поени од реакции
6
и го убија Дедо Мраз и неговите ирваси. :cry:
А ја го чекав за нова година со тенџере... оки на темата јас мислам дека евреите контролираат многу работи но не и светот, барем не засега (да не збориме пред рука) нешо имаше на форумов за 21 дек. 2012 многу се спомнувала, лолс па можеби тоа е датата кога евреите ќе добијат тотална контрола врз светот... али тоа е шпекулација тако да ке чекаме и ќе видиме :P

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
hristijanite i muslimanite treba da se obedinat protiv evreite posto oni sekoj koj ne e evrein ne go racunaat za coek nego go vikaat goj-stoka.

G

GoddessOfRock

Гостин
Про4итајте ја Ангглиски Атентатор од Даниел Силва... убава книга за евреите и еден вид нивна сила во светот и за 2 с.војна шо им се има десено и шо прават они сеа да си го вратат тоа што им е одземено...:pipi:

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Можно е и Хитлер да бил Евреин. Чудно, да. Не е потврдено, а најверојатно никогаш нема ни да биде. Ме мрзи да го објаснувам на долго и широко, само ќе кажам дека баба му забременила со татко му додека била слугинка во еврејско семејство и од тука почнуваат сите сомневања, истраги, докази...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Имам читано дека евреите се инфилтрирани во огромен број на организации ширум светот.Дека НАТО е баш нивна идеја, а знакот на нато кога ќе се сврти наопаку е крст, потоа ООН исто така било нивна идеја, идејата за глобализмот исто така,главни се на некои популарни организации како на пример Гринпис итн.Покрај тоа демек www било нивна идеа и worldwideweb како што ние знаеме не било тоа туку 666, w буквата им значела 6 или им била 6та по ред незнам точно, потоа демек можеле да го пратат човекот преку бар кодовите што мене ми делуа како глупост, еве еден бар код:

и гледате дека има на почетокот, на средината и на крајот по две црти - 2+2+2 = 6. Мене ми делуа глупо али то е то.
ако ми текне уште нешто ќе допишам :helou:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

Oва е језиво!
Ја гледам темата Дали евреите го контролираат светот и примеќам дека имам напишано 999 поста. Ако 999 се сврти однаопаку се добива 666 !!!

Нешто се случува и овде на кајгана ......

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
mislam deka druggi go kontroliraat svetot na parite
Јас не мислам!
Најбогатото семејство во свет е еврејско!
И сопственикот на кока кола е евреин, управителите на 6 од 10 најголеми банки во свет се евреи!
Тие се способен народ, кој моментално го вртат светскиот финансиски систем!

Член од
4 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Срања како: дедо му на Хитлер бил Евреин, ги контролираат САД, Русија итн, не биле на работа на 11 септември 2001 итн не ме интересираат. Јас им се дивам на Евреите поради тоа што имаат 2 или 3 години ЗАДОЛЖИТЕЛНО служење војска за мажи и 1 година задолжително служење војска за жени:salut::salut::salut:. Затоа после кога некој од Иран, Арабија, Либан, Египет и сите околу нив кога ќе им писнат праќаат војска, прават пепел, газат се' пред нив и си одат дома, за разлика од нас што си ќутиме на сите соседи бидејќи ние сме демократски народ. И јака муда ако сме. Сега трн во око им се Иран со нивната нуклеарна програма па ќе ги бомбардираат во блиска иднина. И по се' се сметаат за демократски народ и сите држави во светот се горди што имаат споменици на загинатите Евреи од Втора светска војна. Така да имаме многу да учиме од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom