Рики го зароби цел хумор со свадбата у Комо.И едно прашање до сите, зошто не приметив ниту еден пост со стандардниот хумор за тоа кој ќе игра за третото место на ЕП?
So gargamel i elmo nemaa 20 tekmi primeno gol..Може некако да изгубат двете и никој да не освои?
Манчини го има најдобриот млад дефанзивец на светот Бастони а он фатил ми игра со Гаргамел и Елмо од Сезами Стрит во одбрана.
Имаа среќа со Шпанија ама брзите играчи на Англија и скокот на Кејн може скапо да ги чини со фантастичниот одраз на Гаргамел, кога ќе скокне лист под нозе не можеш да му ставиш а гарант и ќе направат некој лакташки пенал со брат му Елмо и ќе се чудат со тоа мртвите фаци зашто е свирен, навикнати на Италијанско првенство...
Исто така грдите Англичани што го хајпаат секој млад фудбалер што дал повеќе од 2 гола со цена од 150 милиони и на крај пак Хендерсон им е најдобар играч...
Ако веќе бирам кој да изгуби нека бидат Англичаните пошто се препотентни и мислат дека се над сите, кога ќе ги видам на одмор тоа бабетините и старците со носевите кренати во воздух одма напуштам локал пред да ги слушнам како го шмркаат тоа чајот како со нос да пијат...
Работам за англиска компанија и 2018та баш кога играа Колумбија и Англија на светско една група се погодија службено во Скопје, па заедно ја гледавме.Навивачите на Кардиф на пријателски натпревар во Англија пеат "Football's going Rome" .
www.facebook.com
Да не чекаше ти за 3то место утакмицаПуштам МТВ, си седнувам на кауч, се мислам што да мезам со пивото... И гледам некои инсерти даваат од утакмиците на Македонија, водителки некои интервјуа си прават, а веќе 20.45. Шо му е на овие зошто не се уклучуваат директно со пренос.
Отварам нетот, барам да ги видам составите, нема ништо, и нормално гледам датум за утакмицата 11.07, а што е денеска- 10.07.
А чудно некако ми беше зошто и на темава никој ништо не коментира
Германија играше пред два дена за 15 место, ептен си го промаршол терминот, не ти е тебе терминот за финале.Пуштам МТВ, си седнувам на кауч, се мислам што да мезам со пивото... И гледам некои инсерти даваат од утакмиците на Македонија, водителки некои интервјуа си прават, а веќе 20.45. Шо му е на овие зошто не се уклучуваат директно со пренос.
Отварам нетот, барам да ги видам составите, нема ништо, и нормално гледам датум за утакмицата 11.07, а што е денеска- 10.07.
А чудно некако ми беше зошто и на темава никој ништо не коментира