ЕУРО 2020 - Финале | Италија - Англија | 11.07.2021 (21:00)

Кој ќе биде шампион на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.377
Поени од реакции
3.178
#шкотскихумор#грдите#

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Може некако да изгубат двете и никој да не освои?

Манчини го има најдобриот млад дефанзивец на светот Бастони а он фатил ми игра со Гаргамел и Елмо од Сезами Стрит во одбрана.

Имаа среќа со Шпанија ама брзите играчи на Англија и скокот на Кејн може скапо да ги чини со фантастичниот одраз на Гаргамел, кога ќе скокне лист под нозе не можеш да му ставиш а гарант и ќе направат некој лакташки пенал со брат му Елмо и ќе се чудат со тоа мртвите фаци зашто е свирен, навикнати на Италијанско првенство...

Исто така грдите Англичани што го хајпаат секој млад фудбалер што дал повеќе од 2 гола со цена од 150 милиони и на крај пак Хендерсон им е најдобар играч...

Ако веќе бирам кој да изгуби нека бидат Англичаните пошто се препотентни и мислат дека се над сите, кога ќе ги видам на одмор тоа бабетините и старците со носевите кренати во воздух одма напуштам локал пред да ги слушнам како го шмркаат тоа чајот како со нос да пијат...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Може некако да изгубат двете и никој да не освои?

Манчини го има најдобриот млад дефанзивец на светот Бастони а он фатил ми игра со Гаргамел и Елмо од Сезами Стрит во одбрана.

Имаа среќа со Шпанија ама брзите играчи на Англија и скокот на Кејн може скапо да ги чини со фантастичниот одраз на Гаргамел, кога ќе скокне лист под нозе не можеш да му ставиш а гарант и ќе направат некој лакташки пенал со брат му Елмо и ќе се чудат со тоа мртвите фаци зашто е свирен, навикнати на Италијанско првенство...

Исто така грдите Англичани што го хајпаат секој млад фудбалер што дал повеќе од 2 гола со цена од 150 милиони и на крај пак Хендерсон им е најдобар играч...

Ако веќе бирам кој да изгуби нека бидат Англичаните пошто се препотентни и мислат дека се над сите, кога ќе ги видам на одмор тоа бабетините и старците со носевите кренати во воздух одма напуштам локал пред да ги слушнам како го шмркаат тоа чајот како со нос да пијат...
So gargamel i elmo nemaa 20 tekmi primeno gol..

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.029
Поени од реакции
7.131
Навивачите на Кардиф на пријателски натпревар во Англија пеат "Football's going Rome" .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.517
Поени од реакции
59.122
Навивачите на Кардиф на пријателски натпревар во Англија пеат "Football's going Rome" .

Работам за англиска компанија и 2018та баш кога играа Колумбија и Англија на светско една група се погодија службено во Скопје, па заедно ја гледавме.
Дел од нив беа со потекло од Велс (а живеат во Англија) и навиваа за Колумбија на тој натпревар. Тогаш сфатив дека како комшии не се поддржуваат многу, па сега и не сум така изненаден од видеово :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Пуштам МТВ, си седнувам на кауч, се мислам што да мезам со пивото... И гледам некои инсерти даваат од утакмиците на Македонија, водителки некои интервјуа си прават, а веќе 20.45. Шо му е на овие зошто не се уклучуваат директно со пренос.

Отварам нетот, барам да ги видам составите, нема ништо, и нормално гледам датум за утакмицата 11.07, а што е денеска- 10.07.

А чудно некако ми беше зошто и на темава никој ништо не коментира :toe:

Член од
7 април 2015
Мислења
2.792
Поени од реакции
1.703
Пуштам МТВ, си седнувам на кауч, се мислам што да мезам со пивото... И гледам некои инсерти даваат од утакмиците на Македонија, водителки некои интервјуа си прават, а веќе 20.45. Шо му е на овие зошто не се уклучуваат директно со пренос.

Отварам нетот, барам да ги видам составите, нема ништо, и нормално гледам датум за утакмицата 11.07, а што е денеска- 10.07.

Да не чекаше ти за 3то место утакмица :)

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.483
Поени од реакции
9.232

Германија играше пред два дена за 15 место, ептен си го промаршол терминот, не ти е тебе терминот за финале.

Kajgana Shop

На врв Bottom