Па ко што знам уште пред ЕП им беше решено тоа, а и Де Геа последниве месеци седеше на клупа за Хендерсон.
Не сум приметил. Без разлика пак, муабетот ми е дека некако тивко седна на клупа.Де Геа е седнат на клупа веќе подолг период. Од ноември навака Унаи Симон брани редовно за Шпанија.![]()
Да даде ГоспоТ уште десет години да биде прв шпиц во Јуветнус. Такво играчиште тешко се наоѓа. Воопшто не е флоп.Мората флопот
Никој не ни рече дека е класа играч али далеку е од флоп,флоп е Погба у Јунајтед рецимоДа даде ГоспоТ уште десет години да биде прв шпиц во Јуветнус. Такво играчиште тешко се наоѓа. Воопшто не е флоп.
Па не може Мората да е флоп. Флопови се играчи од кои се има големи очекувања и се солено платени. Од Мората никој ништо не очекува, и е на позајмица.Никој не ни рече дека е класа играч али далеку е од флоп,флоп е Погба у Јунајтед рецимо![]()
Да ама е голем плус за појаките репрезентации. Ептен се примети тоа на Италија-Австрија.Иначе не знам дали е спомнато во некој друг дел од форумов, али мора да се пофали одлуката на УЕФА/ФИФА од последниве години за зголемување на бројот на дозволени замени.
Јас мислам дека ова директно има влијание на зголемување на ефективност ефикасност и неизвесноста на натпреварите.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Само ако пишеш пофални зборови (или од тие твоите РЕТАРДИРАНИ доскочици) за Германија ако евентуално победат после - има да ја џогирам темава со тебе.Daj Boze. Ako ima uste poutepana ekipa od Anglija toa e Germanija.
Fati triggerot?Само ако пишеш пофални зборови (или од тие твоите РЕТАРДИРАНИ доскочици) за Германија ако евентуално победат после - има да ја џогирам темава со тебе.
Искомплексирано и исфрустрирано човече. Убаво знам зошто навиваш контра Германија.
Inace sto znajs be ti za Germanskava reprezentacija? Aj da cujam oti sum navival protiv Germanija. Me interesira iskreno sto ti se vrti niz glavceto.Само ако пишеш пофални зборови (или од тие твоите РЕТАРДИРАНИ доскочици) за Германија ако евентуално победат после - има да ја џогирам темава со тебе.
Искомплексирано и исфрустрирано човече. Убаво знам зошто навиваш контра Германија.
Дај пак таа сликата со Французите од Баерн како сега ќе одмарале конечно.Fati triggerot?
Вечер ти ќе се вртиш на главчето ако ги отепаат умрените Енглези.Me interesira iskreno sto ti se vrti niz glavceto.
Wow, секоја чест како успеа да го сфатиш ова и фала ти што сподели тука со нас и ние да знаеме.За сите неупатени во "доскочиците" на ботов - вечерва ќе навива за Англија (а леб печали во Германија) заради Санчо и Белингем.
А ќе навива контра Германија заради големиот дел на играчи од Баерн.
Прочитан си како букварче од селото што си родум.
Au ti si imal golemi problemi drugar. Stom te uvredila slikata od nekoj random site so Francuzite od Baern. Nasmej se malce ebago, mrcenjeto ne e dobro po zdravjeto.Дај пак таа сликата со Французите од Баерн како сега ќе одмарале конечно.
Епа ќе одмараат, сезони наназад ве дупат каде стигнат.
За сите неупатени во "доскочиците" на ботов - вечерва ќе навива за Англија (а леб печали во Германија) заради Санчо и Белингем.
А ќе навива контра Германија заради големиот дел на играчи од Баерн.
Прочитан си како букварче од селото што си родум.