ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па ко што знам уште пред ЕП им беше решено тоа, а и Де Геа последниве месеци седеше на клупа за Хендерсон.
Де Геа е седнат на клупа веќе подолг период. Од ноември навака Унаи Симон брани редовно за Шпанија. :)
Не сум приметил. Без разлика пак, муабетот ми е дека некако тивко седна на клупа.
Како што дојде така и ќе си отиде изгледа, без многу помпа.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Да даде ГоспоТ уште десет години да биде прв шпиц во Јуветнус. Такво играчиште тешко се наоѓа. Воопшто не е флоп.
Никој не ни рече дека е класа играч али далеку е од флоп,флоп е Погба у Јунајтед рецимо :icon_mrgr:

Член од
22 јуни 2021
Мислења
97
Поени од реакции
211
Никој не ни рече дека е класа играч али далеку е од флоп,флоп е Погба у Јунајтед рецимо :icon_mrgr:
Па не може Мората да е флоп. Флопови се играчи од кои се има големи очекувања и се солено платени. Од Мората никој ништо не очекува, и е на позајмица.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.288
Поени од реакции
8.468
Иначе не знам дали е спомнато во некој друг дел од форумов, али мора да се пофали одлуката на УЕФА/ФИФА од последниве години за зголемување на бројот на дозволени замени.

Јас мислам дека ова директно има влијание на зголемување на ефективност ефикасност и неизвесноста на натпреварите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Иначе не знам дали е спомнато во некој друг дел од форумов, али мора да се пофали одлуката на УЕФА/ФИФА од последниве години за зголемување на бројот на дозволени замени.

Јас мислам дека ова директно има влијание на зголемување на ефективност ефикасност и неизвесноста на натпреварите.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Да ама е голем плус за појаките репрезентации. Ептен се примети тоа на Италија-Австрија. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Daj Boze. Ako ima uste poutepana ekipa od Anglija toa e Germanija.
Само ако пишеш пофални зборови (или од тие твоите РЕТАРДИРАНИ доскочици) за Германија ако евентуално победат после - има да ја џогирам темава со тебе.

Искомплексирано и исфрустрирано човече. Убаво знам зошто навиваш контра Германија.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Само ако пишеш пофални зборови (или од тие твоите РЕТАРДИРАНИ доскочици) за Германија ако евентуално победат после - има да ја џогирам темава со тебе.

Искомплексирано и исфрустрирано човече. Убаво знам зошто навиваш контра Германија.
Fati triggerot?
Автоматски споено мислење:

Inace sto znajs be ti za Germanskava reprezentacija? Aj da cujam oti sum navival protiv Germanija. Me interesira iskreno sto ti se vrti niz glavceto.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Дај пак таа сликата со Французите од Баерн како сега ќе одмарале конечно.
Епа ќе одмараат, сезони наназад ве дупат каде стигнат.

За сите неупатени во "доскочиците" на ботов - вечерва ќе навива за Англија (а леб печали во Германија) заради Санчо и Белингем.
А ќе навива контра Германија заради големиот дел на играчи од Баерн.

Прочитан си како букварче од селото што си родум.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
За сите неупатени во "доскочиците" на ботов - вечерва ќе навива за Англија (а леб печали во Германија) заради Санчо и Белингем.

Wow, секоја чест како успеа да го сфатиш ова и фала ти што сподели тука со нас и ние да знаеме. :cuc: Мора мозок да ти тече од ушите.

Дај жити се прекини веќе еднаш да глумиш сеоски Ставро со стилот што го тераш и дискутирај како нормален човек ако воопшто ти се дискутира. Прво, очигледно не знаеш да го правиш тоа - не се влегува со клизачи на секој ебан пост, второ не си нешто посебно интересен и трето цело време преминуваш граници а не трпиш кога некој друг тебе ќе те пецне, тоа со чолизмо и букакето во Ла Лига темата беше сељачизам и некултура од епски размери. Преку 30 години си, срамота е.

П.С. Пред пак да се искурчиш, знам дека јас сум никој и ништо за да ти кажам како да дискутираш, ама многу невкусно изгледа кога те чита некој од страна, а знаеме сите дека цело време форсираш со цел да си јак и интересен.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Дај пак таа сликата со Французите од Баерн како сега ќе одмарале конечно.
Епа ќе одмараат, сезони наназад ве дупат каде стигнат.

Au ti si imal golemi problemi drugar. Stom te uvredila slikata od nekoj random site so Francuzite od Baern. Nasmej se malce ebago, mrcenjeto ne e dobro po zdravjeto.

Tuku da ti kazam samo, sum navival za Dortmund i za Germanija ti ne znaese sto e fudbal. I pola tim od Anglija da igra vo Dortmund ke navivam za Germanija. I pak mozam da kazam deka utepani se Germancite sive godini unazad.

A ovoj e najutepan:
1624969056517.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom