ЕУРО 2020 - Група Ц (Холандија, Украина, Австрија, МАКЕДОНИЈА)

Македонија ќе се пласира во нокаут фазата како...?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Сменивме од 3-5-2 на 4-4-2 и одма ги издоминиравме во второ украинците,да влезеше еден шут на Трајковски можевме и да ја вртиме оваа.
Доказ дека репрезентацијава е лошо поставена,секоја чест за досега постигнатото али мислам дека со некој подобар селектор момциве можат многу повеќе.
И да ги ставиме веќе тие глупави препирки на страна,ни фали шпиц како Јаховиќ поготово сега кога беше повреден Несторовски.
Суетата треба да си ја ставиме на страна,ако сакаме некаков успех.
Тоа е тоа,нека уживаат во последната утакмица на првенствово и се надевам нема дебакл да добиеме.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Кај мене после шутот на Трајковски снема струја од невремево, доказ колку сум баксуз во животов, цел натпревар ми помина во молење да дадат нашиве уште еден гол и да не прекине струјата, ни едното ни другото не успеа. Димитриевски секоја чест! Имавме шанси, прееемногу ми е криво, во второ бевме 100 пати подобри, и сега немаме шанси за втора фаза ?
Минимални шанси.
Сеа треба Холандија да ја победи австрија со барем 2 гола разлика,
И во последно коло Австрија да ја унакази Украина со барем 2-3 гола разлика.
И нормално ние да ја победиме Холандија со барем 2 гола разлика.

Ова е за да бидеме 3то место. (Мислам дека се гледа прво гол разлика а после меѓусебен.)

Со 3 бода мислам дека би можеле да се надеваме на мртвило во другите групи и на среќа да обезбедиме осмина финале.

Као и да е нема предавање. Вечер навиваме за Холандина и во понеделник ги пуниме у сред Амстердам.
Редлајт дистрикт бејбе :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Не ми се верува дека дочекав да видам Столе факинг Димитриевски да ни е најдобар играч во екипа. Само заради него не примивме до сега 10 гола на првенствово. Всушност сите голови што ги примивме беа исклучиво на огромни грешки на одбраната и скоро невозможни за бранење.

И да, Николов и Спировски дрва невидени. Оној Аврамовски нека го пратат на некоја нива да копа, по корисен ќе биде. Ножички правеше божееее :popce:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Од каде илзезе овој Аврамовски бе и кое му е тоа аматерско поставување во жив ѕид цццц..

КОЈ КУР Трајковски шутна на крај на ми е јасно. Смири топка, цела екипа ја имаш пред тебе, последна ебана шанса е на мечот алооо

Се да му ебам на судијата со 4те минути плус. Еби се и ти Мрме со глупата формација во прво полувреме и против Австрија.

Штета, нерешено бар во игра не држеше, а реално и можевме толку. Сега Австрија мора да ја тепа Холандија за да сме уште во игра.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.438
Поени од реакции
5.485
Ако Холандија победи или нерешено извади со Австрија - Отпаѓаме
Ако Холандија изгуби со Австрија и ние ја тепаме - Моооожда имаме шанса да одиме :)

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Добро е луѓе играме европско, даваме голови, македонска песна и тапан се слушна по светов, знаме македонско се виде химна македонска се слушна, јас сум задоволен и славам, за јунаците македонски.

A

Ali Pasha

Гостин
Ovoj Avramoski kolku i da si miren te vadi od takt. Pravi penali, shutira so glava od 15 metri, nozicki od 16 metri, gubi topki, zakocuva,...abe igral li covekot fudbal nekogash. Aj da e nekoj mlad i da ima trema, ama tolku da e neodgovoren, retko koj da go vidam vaka...duri i Hasani ke bese pokorisen od ovoj (iako otprilika isto odnesuvanje imaat)!!!

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
Од каде илзезе овој Аврамовски бе и кое му е тоа аматерско поставување во жив ѕид цццц..

КОЈ КУР Трајковски шутна на крај на ми е јасно. Смири топка, цела екипа ја имаш пред тебе, последна ебана шанса е на мечот алооо

Се да му ебам на судијата со 4те минути плус. Еби се и ти Мрме со глупата формација во прво полувреме и против Австрија.

Штета, нерешено бар во игра не држеше, а реално и можевме толку. Сега Австрија мора да ја тепа Холандија за да сме уште во игра.
Хахахаха во игра....

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.176
Поени од реакции
4.014
Аман бе, го напраивте Димитриевски од една утакмица Тер Штеген..
Тер Штеген прими 2 гола во Дуизбург од нас, Столе прими 1 гол од Германија. Во право си, не е вредна споредбава. :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Минимални шанси.
Сеа треба Холандија да ја победи австрија со барем 2 гола разлика,
И во последно коло Австрија да ја унакази Украина со барем 2-3 гола разлика.
И нормално ние да ја победиме Холандија со барем 2 гола разлика.

Ова е за да бидеме 3то место. (Мислам дека се гледа прво гол разлика а после меѓусебен.)

Со 3 бода мислам дека би можеле да се надеваме на мртвило во другите групи и на среќа да обезбедиме осмина финале.

Као и да е нема предавање. Вечер навиваме за Холандина и во понеделник ги пуниме у сред Амстердам.
Редлајт дистрикт бејбе :D
Друже што ја тупиш току, Австрија ги тепа и двете, ние ја тепаме Холандија 2-3 разлика и второ место. :D

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.423
Поени од реакции
7.110
Една работа не ми е јасна кај Мрме. Имаш млад играч, висок, кој може доста да придонесе при нафрлени топки, можеш само додатно да го мотивираш за во иднина уште повеќе да работи, да напредува, а ти избираш втора утакмица да го ставиш во игра фосилот Тричковски, кој нити може да трча, ни да добие воздушен дуел, дојден ко турист, на крај на кариера без никаков мотив за докажување, играч кој против Естонија, Грузија, Сан Марино нема никаков придонес. Кој курац го ставаш, кој курац бара на резервна клупа уопште.
Овој Аврамовски па прави макази у 90-та минута. Шутон со глава па комичен. Елмас исто доста слаб, исплашен. Он и Алиоски делуваа и скроз исцедени.
Нека играат поофанзивно, со две крила, а не со по 3-4 играчи да напаѓаме, ко во прво полувреме, или против Австрија.

Член од
6 мај 2021
Мислења
705
Поени од реакции
1.290
Ако победиме со Холандија (што мислам дена е невозможно во моментов) немаме шанси за понатаму како третопласирани ? Не ги разбирам математикиве во групи уствари не се замарам со такви работи и после вака појма сум дали можеме да поминеме или не... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom