ЕУРО 2020 - Група А (Турција, Италија, Велс, Швајцарија)

Кои две репрезентации ќе се пласираат понатаму?

• Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.267
Поени од реакции
8.387
Каков аскер се турциве, Џиџи може да склопи тактика да ги удри од земја.

Sent from my iPhone using Tapatalk

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Еве брад се гужваме у Салун.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.125
Поени од реакции
14.281
А Турците со Данците ги сметав како оние послаби репрезентации што можат да изненадат да отидат барем до 1/4 финале. :D

За Турција скроз сум утнал, а Данците ги поремети она со Ериксен.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
833
Поени од реакции
1.346
Како бе овој башибозук им даде 4 гола на Холанѓаните ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.718
Поени од реакции
52.652
Како бе вака два пати го пуштија :ROFLMAO:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.145
Поени од реакции
18.133
Како бе овој башибозук им даде 4 гола на Холанѓаните ?
Изгледа Холандија се попара во одбрана со оглед на тоа што Украина некни им доаѓаше многу до шанси и им брцна два брзи гола друго објаснување немам.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ајде гитла, назад во Азија.

Бејл им се шеташе во шеснаесетник последните 3мин.
Автоматски споено мислење:

Ремзи изгази, нека бега од Јуве не му одговара тој лоповски клуб нему.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.408
Поени од реакции
58.684
Колку страшно глуп човек е овој Сојунџу мајке ми.
А прошло лето со какви клубови беше поврзуван. И тоа за озбилни суми.

Не знам дали ради повредата, али нула играч стана.

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.840
Поени од реакции
6.332
Велс прва репка во 1/8 финале :) Well done, made my day.
Можеше да биде 5-0 комотно, само Ремзи лично можеше хет-трик, пеналот на Бејл но комент блам, ама и вака е ок.
Курциве као ќе биле dark horse не знам што, :facepalm: разни pundits ги ставаа во 1/2 финале ахаххах а вака се прва екипа која испаѓа по групи, со гол разлика 0-5 и нула шанси за пласман. Никаква игра, дувај ја напред како Стоук во најбољи дани, залутани на ЕП.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.025
Поени од реакции
3.710
Ни на крај памет не ми падна дека Велс ќе се пласира во 1/8-финале. Баш со Словачка заедно ги сметав за најслаби екипи на ова првенство. Велс денес можеше и многу поубедливо да победи. Бејл да гаѓаше со голф топче, може и гол ќе дадеше. :icon_lol:
Турција имаше јаки квалификации за ЕП, супер старт во март месец со Холандија и Норвешка, за на крај да има 0-5 по првите две кола на Европско. :toe:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ни на крај памет не ми падна дека Велс ќе се пласира во 1/8-финале. Баш со Словачка заедно ги сметав за најслаби екипи на ова првенство. Велс денес можеше и многу поубедливо да победи. Бејл да гаѓаше со голф топче, може и гол ќе дадеше. :icon_lol:
Турција имаше јаки квалификации за ЕП, супер старт во март месец со Холандија и Норвешка, за на крај да има 0-5 по првите две кола на Европско. :toe:
Како бе Велс најслаби, еден куп играчи имаат во ПЛ и тоа во сериозни клубови. Останатото се е од Чемпионшип, нека не те лаже што е втора лига, важи за една од подобрите лиги.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.025
Поени од реакции
3.710
Како бе Велс најслаби, еден куп играчи имаат во ПЛ и тоа во сериозни клубови. Останатото се е од Чемпионшип, нека не те лаже што е втора лига, важи за една од подобрите лиги.
Тоа си стои, ама формата нивна и играта што ја покажуваа не ми личеше дека ќе направат нешто. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom