ЕУРО 2020 - Група А (Турција, Италија, Велс, Швајцарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе се пласираат понатаму?

• Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков аскер се турциве, Џиџи може да склопи тактика да ги удри од земја.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Еве брад се гужваме у Салун.

А Турците со Данците ги сметав како оние послаби репрезентации што можат да изненадат да отидат барем до 1/4 финале. :D

За Турција скроз сум утнал, а Данците ги поремети она со Ериксен.

Како бе овој башибозук им даде 4 гола на Холанѓаните ?

Како бе вака два пати го пуштија :ROFLMAO:

Како бе овој башибозук им даде 4 гола на Холанѓаните ?
Изгледа Холандија се попара во одбрана со оглед на тоа што Украина некни им доаѓаше многу до шанси и им брцна два брзи гола друго објаснување немам.

Ајде гитла, назад во Азија.

Бејл им се шеташе во шеснаесетник последните 3мин.
Автоматски споено мислење:

Ремзи изгази, нека бега од Јуве не му одговара тој лоповски клуб нему.

Колку страшно глуп човек е овој Сојунџу мајке ми.

А прошло лето со какви клубови беше поврзуван. И тоа за озбилни суми.

Не знам дали ради повредата, али нула играч стана.

Велс прва репка во 1/8 финале :) Well done, made my day.
Можеше да биде 5-0 комотно, само Ремзи лично можеше хет-трик, пеналот на Бејл но комент блам, ама и вака е ок.
Курциве као ќе биле dark horse не знам што, :facepalm: разни pundits ги ставаа во 1/2 финале ахаххах а вака се прва екипа која испаѓа по групи, со гол разлика 0-5 и нула шанси за пласман. Никаква игра, дувај ја напред како Стоук во најбољи дани, залутани на ЕП.

Ни на крај памет не ми падна дека Велс ќе се пласира во 1/8-финале. Баш со Словачка заедно ги сметав за најслаби екипи на ова првенство. Велс денес можеше и многу поубедливо да победи. Бејл да гаѓаше со голф топче, може и гол ќе дадеше. :icon_lol:
Турција имаше јаки квалификации за ЕП, супер старт во март месец со Холандија и Норвешка, за на крај да има 0-5 по првите две кола на Европско. :toe:

Ни на крај памет не ми падна дека Велс ќе се пласира во 1/8-финале. Баш со Словачка заедно ги сметав за најслаби екипи на ова првенство. Велс денес можеше и многу поубедливо да победи. Бејл да гаѓаше со голф топче, може и гол ќе дадеше. :icon_lol:
Турција имаше јаки квалификации за ЕП, супер старт во март месец со Холандија и Норвешка, за на крај да има 0-5 по првите две кола на Европско. :toe:
Како бе Велс најслаби, еден куп играчи имаат во ПЛ и тоа во сериозни клубови. Останатото се е од Чемпионшип, нека не те лаже што е втора лига, важи за една од подобрите лиги.

Како бе Велс најслаби, еден куп играчи имаат во ПЛ и тоа во сериозни клубови. Останатото се е од Чемпионшип, нека не те лаже што е втора лига, важи за една од подобрите лиги.
Тоа си стои, ама формата нивна и играта што ја покажуваа не ми личеше дека ќе направат нешто. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom