Изгледа Холандија се попара во одбрана со оглед на тоа што Украина некни им доаѓаше многу до шанси и им брцна два брзи гола друго објаснување немам.Како бе овој башибозук им даде 4 гола на Холанѓаните ?
А прошло лето со какви клубови беше поврзуван. И тоа за озбилни суми.Колку страшно глуп човек е овој Сојунџу мајке ми.
Како бе Велс најслаби, еден куп играчи имаат во ПЛ и тоа во сериозни клубови. Останатото се е од Чемпионшип, нека не те лаже што е втора лига, важи за една од подобрите лиги.Ни на крај памет не ми падна дека Велс ќе се пласира во 1/8-финале. Баш со Словачка заедно ги сметав за најслаби екипи на ова првенство. Велс денес можеше и многу поубедливо да победи. Бејл да гаѓаше со голф топче, може и гол ќе дадеше.
Турција имаше јаки квалификации за ЕП, супер старт во март месец со Холандија и Норвешка, за на крај да има 0-5 по првите две кола на Европско.
Тоа си стои, ама формата нивна и играта што ја покажуваа не ми личеше дека ќе направат нешто.Како бе Велс најслаби, еден куп играчи имаат во ПЛ и тоа во сериозни клубови. Останатото се е од Чемпионшип, нека не те лаже што е втора лига, важи за една од подобрите лиги.