Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
??Така, така, такааа ајде сакам жртви, жртви да гледам од двете страни нека се тепаат кучињата глупи нека ги огрдуваат државите !
??Така, така, такааа ајде сакам жртви, жртви да гледам од двете страни нека се тепаат кучињата глупи нека ги огрдуваат државите !
Тебе жал да не те фати ако погодат некој во око џандарине со гуменине куршуми и да остани некој без око ? Нека се тепаат бе ова ми е чист мерак мене.
изгледа на ова видео е тој што се збори дека добил тешки повреди, се виде дека по еден удар падна на шина од трамвај и имаше доста голема рана на главата многу крвареше. страшно не знам што да кажам.
Не знам друже ја не оправдувам никакво насилство,наместо да гледаат фудбал они се тепаат,па налет друго и невини страдаат.нека размислат друг пут на какви земји им даваат да организираат првенства.Тебе жал да не те фати ако погодат некој во око џандарине со гуменине куршуми и да остани некој без око ? Нека се тепаат бе ова ми е чист мерак мене.
Најверојатно е Русин ептен го јадеше.Тој со адидас тегетот тренерка го има на секоја слика и клипизгледа на ова видео е тој што се збори дека добил тешки повреди, се виде дека по еден удар падна на шина од трамвај и имаше доста голема рана на главата многу крвареше. страшно не знам што да кажам.
Денес бил денот на распадот на СССР и русите славеле низ варшавските улици со патриотски песни. Сепак колку и да биле испровоцирани пољаците како домаќини морало да покажат повисок степен на толеранција. Во сите постирани видеа се гледа како полски хулигани подмукло напаѓаат руски навивачки групи. Ниско и срамно од нивна страна.
Btw руската амбасада изјавила дека веста што провеа за убиениот руски навивач е не точна.
Така пренесоа хрватите, а искрено и јас инфото не го проверив. Можеби и грешка сум разбрал, но датумов бил поврзан нешто со СССР.Епик хистори фејспалм.
СССР се растурал 2 години .
Ова ти е како низ Тел Авив да се шеташ со кукаст крст...Марширања со советски знамиња
Буцканела
Ееееепа зато бе другарче јас го пишав то што го пишавНе знам друже ја не оправдувам никакво насилство,наместо да гледаат фудбал они се тепаат,па налет друго и невини страдаат.нека размислат друг пут на какви земји им даваат да организираат првенства.
Абе ај, да не биле советите кај ќе беше Полска сега тие ги мрзат комунистите не ги сакаат бидејќи на сила ги втурнаа во комунизам, а не Русите како народОва ти е како низ Тел Авив да се шеташ со кукаст крст...