Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Така, така, такааа ајде сакам жртви, жртви да гледам од двете страни нека се тепаат кучињата глупи нека ги огрдуваат државите !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така, така, такааа ајде сакам жртви, жртви да гледам од двете страни нека се тепаат кучињата глупи нека ги огрдуваат државите !
Тебе жал да не те фати ако погодат некој во око џандарине со гуменине куршуми и да остани некој без око ? Нека се тепаат бе ова ми е чист мерак мене.
Не знам друже ја не оправдувам никакво насилство,наместо да гледаат фудбал они се тепаат,па налет друго и невини страдаат.нека размислат друг пут на какви земји им даваат да организираат првенства.Тебе жал да не те фати ако погодат некој во око џандарине со гуменине куршуми и да остани некој без око ? Нека се тепаат бе ова ми е чист мерак мене.
изгледа на ова видео е тој што се збори дека добил тешки повреди, се виде дека по еден удар падна на шина од трамвај и имаше доста голема рана на главата многу крвареше. страшно не знам што да кажам.
Денес бил денот на распадот на СССР и русите славеле низ варшавските улици со патриотски песни. Сепак колку и да биле испровоцирани пољаците како домаќини морало да покажат повисок степен на толеранција. Во сите постирани видеа се гледа како полски хулигани подмукло напаѓаат руски навивачки групи. Ниско и срамно од нивна страна.
Btw руската амбасада изјавила дека веста што провеа за убиениот руски навивач е не точна.
Епик хистори фејспалм.
СССР се растурал 2 години .
Марширања со советски знамиња
![]()
Буцканела![]()
Ееееепа зато бе другарче јас го пишав то што го пишавНе знам друже ја не оправдувам никакво насилство,наместо да гледаат фудбал они се тепаат,па налет друго и невини страдаат.нека размислат друг пут на какви земји им даваат да организираат првенства.
Ова ти е како низ Тел Авив да се шеташ со кукаст крст...