ЕУРО 2012 - навивачки инциденти

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Леле мајко какви екипи се Русите и Пољаците.Нивното ривалство е на национална основа, а не толку на хулиганска.

Може да замислам што ќе се случува тука да се избаци некој Нигер, Циган, Арап или не дај боже антифа ликови:DИма личниот опис да им го сменат.Овие ликови 50 пати до сега претепуваа педери и прекинуваа геј паради.

Ова не е Скопје, па секој кој стигне од страна да се курчи.Треба да учите од нив.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Русите и пољаците не се мирисаат баш многу многу.Ова гостувањево на русите му доаѓа како србите да дојдат да играат во Хрватска.
Иначе стварно многу подобро ќе беше да им ја дадеа кандидатурата на Унгарија и Хрватска.Ем посигурно,ем 1024235235 пати подобро се сообраќајно поврзани тие земји,ем подобра инфраструктура......
Ептен би ми било мерак некој тука од балканов да добие организација на ЕП или СП.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.298

Па,па,па ...

Ептен би ми било мерак некој тука од балканов да добие организација на ЕП или СП.
Тешко, кој би можел да добие од балканов гледајќи ги стадионите ? Заедничка кандидатура многу тешко, скоро и неизводливо е тоа а и после овие инциденти не зезај, па на балканов да ги пуштиш нашиве џандари на вакви тучи има да се изгубат ко циган у Бицијани, многу жртви ќе има. Што си е сигурно сигурно си е, мада наредното ЕП ќе се организира во Русија па и таму ќе биде многу жустро.

М

Мартин`

Гостин
Денеска најголемите инциденти, ако одат а сигурно ќе одат Русите понатаму ќе биде уште позафркнато :cautious:

Очигледно Пољациве почнаа да напаѓаат се живо и диво а не само групни тепачки со членови на навивачки групи, и незнам зошто ама Полскава полиција ми изгледа неефикасна.. низ градот онака си се шетаат луѓе на кои лицата им се покриени тотално.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Светското 2018-та ќе биде во Русија. Ќе биде и те како жустро.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не верувам да стигнат Полска до Светското 2018,ако стигнат нека не одат,нема да им заборават Русите за ова.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.298

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Низ Варшава весело,сеуште инциденти.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Марширања со советски знамиња

Буцканела :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
\
Очигледно Пољациве почнаа да напаѓаат се живо и диво а не само групни тепачки со членови на навивачки групи, и незнам зошто ама Полскава полиција ми изгледа неефикасна.. низ градот онака си се шетаат луѓе на кои лицата им се покриени тотално.
Уште од сабајле се групирале Пољците ,иделе во групи по 20-30 души , а како сакаш да биде ефикасна полциијата кога овие иделе кежуал или во обележја на Полска и а забележале Руси фантомките на глава и напаѓале без да размилсуваат многу.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
И добра финта им текнала на пољаците имаше многу божем фоторепортери :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ова веќе е претерано ВАКА НЕ ВРЕДИ НИ ЕВРОПСКО НИ НИШТО :гомце:

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Така, така, такааа ајде сакам жртви, жртви да гледам од двете страни нека се тепаат кучињата глупи нека ги огрдуваат државите !

Kajgana Shop

На врв Bottom