Послаби репрезентации од Србија и Германија
НЕМА НА ЦЕЛОТО ПРВЕНСТВО.....
Металург да се собери ќе ги испердаши двете репрезентации....
Уште не ми е јасно како овие две репки се најсериозни кандидати за пласман во 1/2 финале
Ај шо одиграа Србите со Данска и Полска одиграа,секоја чест....заслужено добија.....на сила,вака така,си тепаа...,ама денес беа очај.....мизерија...
Ракомет од пред 30 години......кога играше Веселин Вуковиќ...
Напади по 5 минути,и за цело време не можат ни да шутнат кон гол....резил,како младинска лига да глеаме....
За Германците шо да кажам,бетер
....
Никогаш не биле послаби,никогаш очај,мизерија тешка,невидена,срамна за една таква велесила како Германија...
Имаат среќа во дупчето,и секако главното оружје.....еден
ЏОКЕР...СУДИИТЕ....
Тешка мафија се,мамето нивно....
Сите дискутабилни топки одат кај нив
..
Чист гол(цепелинот)им беше поништен на Србите....
Ги форсира ЕХФ за на олимпијада,мамето нивно капиталистичко....
А појма немаат....појма...
Македонија е за класа посилна моментално од Германија....
Не знам шо да кажам,како сакате толкувајте,мене оваа утакмица ми делуваше како некоја
ТЕШКА МЕСТЕНКА...
Двете по бодче,и да си ја накриват капата....
Кога се работи за пари и душманите се први другари......
Џабе е,нека местат....
Моја прогноза е дека двете репрезентации глатко ќе си го примат во полуфинале(доколку се пласираат нормално)....
Ќе го избришат со нив паркетот во арената....
Србите доколку налетаат на Хрватска,Шпанија,па и Унгарија....па не се свесни шо ќе им се случи....
Нека се молат само во Станиќ,и секако во судиите,или во публиката ако помогни малку(иако рака на срце атмосферата е ТАПА)
...иначе нема спас...
Ќе ги прегазат....
За Германците се знае,нека се молат во нивните најдобри другарчиња судиите,тие ако не беа,сеа ќе беа во некој кафич во Берлин и ќе си пиеја пивце....(заслужено,а не да играат за полуфинале)...