Oни двајцата сами себе си направија на лошо и мое мислење е дека сега можеби нема никој да сака да им се приклучи во бендот кога дознаа дека за банални и непотребни работи се испокарале со девојкава. Ако биле такви со девојката можеби ќе се такви и со други кога би соработиувале.Може не лошо и у Дупе да се ребрендираат сеа откако си ја избркаа колешката, за да имаат со што да свртат внимание.
А Фанк Шуи кај чичко Рики?Не разбирам, они идеа на часови кај ФанкШуи за да научат да продуцираат, иста издавачка куќа ги зема и сеа од еднаш, не смеела да се појави пеачката на концерт на ФанкШуи.
можда, не знам они од кадеА Фанк Шуи кај чичко Рики?
Нивна е песнава?Ако во случај ви зафали Мартина. Нема застанување си продолжува со музиката.
Ова е извадено пред три недели некаде после заминувањето од Дупер.
Да да, првата се вика Плњн, втората ЛаганиниНивна е песнава?
Многу ми е cool.
Лаганини ја знам, ама не знаев дека е нивна.Да да, првата се вика Плњн, втората Лаганини
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
За тебе што е океј??боље него Дупер со тие телетабис песни
Јала Брат и Буба Корели у било кое време пред Дупер, па и Таско и 2бона ми се бољиЗа тебе што е океј??
Мислам ваква музика дупер што прават од одамна се нема видено.
Оние поп балкански "ѕвездици" дефинитивно не звучат подобро од Дупер.
Дупер си беа супер, тоа и им беше стилот такви лесни песни.За тебе што е океј??
Мислам ваква музика дупер што прават од одамна се нема видено.
Оние поп балкански "ѕвездици" дефинитивно не звучат подобро од Дупер.
Не може да се споредува нити става во ист кош Дупер со артисти сосема друг стил музикаЈала Брат и Буба Корели у било кое време пред Дупер, па и Таско и 2бона ми се бољи