Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Сите ми се чудат како успеав да останам другарка со бивниот.. уште контактираме, се слушаме.. (најчесто тој ме бара) не сум таква да се упикавам на машко, никогаш не сум била.. и искрено верувам во другарска љубов помеѓу машко и женско.
Шо знам сосема ми е во ред, инаку машките се најчесто по големи другари и знаат подобар совет да ти дадат, и да те сослушаат отколку женските кои знаат само са ти се излижат „срцка ти ми си бфф“ :tapp: ма идите у п.м. :)

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Се е индивидуално, па и другарството. Другар можам да бидам со цура на другар или жена, се друго што ми се допаѓа тешко, пошто ќе ме праи нервозен од шо џока ќе се дига на нејзе. Simple as that.

SteamyLover

beautiful tango
Член од
24 октомври 2012
Мислења
202
Поени од реакции
554
Верувам дека постои другарска љубов и тоа искуство зборам. Јас имам најдобар другар и се е на база на другарска љубов. Поодамна сме другари и мислам дека така и ќе остане, само другари. Двајцата се си кажуваме, тука е секогаш совет и мислење да ми даде.. Дури и ко брат го осеќам. Ретки се ваквите случаеви, но секако дека постои. :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
Ја никад не сум имал другарки. Никад!

Бесполезно дружење со женски нема да ви помогне да легнете некоја.
За болдираново, многу боље сум поминувал од разни другари кои морале да се преправаат дека ги интересираат муабети кои не ги интересираат и секакви други такви слични нешта да прават дружејќи се со женски.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Нема бе.Еве ја по мене ќе си кажам.Со сите оние женски со кои сум бил некој си другар ма никогаш не сум помисли да не ја ебам,секогаш спортивното на не :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Бре колку ми е досадно чим сум залутал во овој дел од форумот, боље ми е да учам... :D

Ај да си кажам и јас... Не, нема. Ако сме двајцата паметни, убави, сакаме исти работи, се смееме заедно и згора на тоа сме слободни, нема причина да останеме само пријатели.

Има опција едниот од нас двајца да е грд, во тој случај едниот ќе си остане заљубен, другиот ќе си фура со животот.

Симпл ес дет.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Бре колку ми е досадно чим сум залутал во овој дел од форумот, боље ми е да учам... :D

Ај да си кажам и јас... Не, нема. Ако сме двајцата паметни, убави, сакаме исти работи, се смееме заедно и згора на тоа сме слободни, нема причина да останеме само пријатели.

Има опција едниот од нас двајца да е грд, во тој случај едниот ќе си остане заљубен, другиот ќе си фура со животот.

Симпл ес дет.
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 15:08 ---

Симпл ес дет.
Koлку што забележав ти си многу млад сега да се ожениш, но ако ваков однос остане и панатаму ,меѓу вас, вие ќе имате супер брак Само почекај да имате преку 25 години и да се осамосталите

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Koлку што забележав ти си многу млад сега да се ожениш, но ако ваков однос остане и панатаму ,меѓу вас, вие ќе имате супер брак Само почекај да имате преку 25 години и да се осамосталите
Тоа, токму тоа. Има луѓе кои и покрај тоа што имаат ваков, би рекол совршен однос со некого од спротивен пол, сметаат дека не треба да се ништо повеќе, само другари биле :facepalm:

Иако, ваквите ставови се претежно застапени кај девојките.

А после ќе земат да бараат некој партнер, кој по можност би требало да биде ист како другаров/другарката.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Увек е преправање посебно ако двајцата изгледаат барем просечно добро.
Али вистинските тестови се у ситуација кога ќе бидете сами и подивнати у делимично спонтано романтично издање....нема шанса да не падне мување ако не и нешто више.

Ако се двајцата грди тоест не се привлекуваат меѓуособно, тогаш нема проблем.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Нема нема, и јас можам да кажам од искуство.

Со една другарка, се друживме премногу, ствари се обрнаа ја изгледа се заљубив во другарката и ондак изгледа она ја разбра работата па немав можност да разговарам, сватив кој кретен излегов сега сме бледи другари, се имаме ама она знае дека ја обожавам и некако не се осекам ја другарски. :S

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Има, ако другарството вклучува дупење once in a while. :D
Така да као шо вика чоеков над мене,fuckfriends само.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Има другарство зошто да не....само треба да знае како да се постави човек и секако да не пробува мајмунски работи со `другарката` :))

Kajgana Shop

На врв Bottom