Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
sigurno deka ima...imam drugar sprema kogo cuvstvuvam bas cista drugarska ljubov :toe:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Paaaa...iskreno ne znam bas dali postoi..Posle site ovie komentariiii...Mislam deka sekogas edniot bar malce ke go svigja drugiot..Toa drugarstvo e?

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Za zenata ne znam, ali za mazot znam... Sigurno saka da i go.... Tegobi kako shto kaza Frojd... i nazad kon prirodata kako shto kaza Ruso...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
pearl напиша:
А јас пак мислев другарството почнува откога ќе се....:)
Бреј, во заблуд(н)а сум била :wink:
Од каде па ти знаеш??

Нели си уште невина??!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Хехехехе, уште само таму ли, хехехехехе!!!

Значи, оваа Перл е како лавина, штом почне, не знае да престане, дупче е дупче, па макар и во уФце!

Се шегувам.

Има другарство, се разбира.
А. Ношпал е машко, а е најдобра другарка на еден куп жени! И не сака да им го...!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Пичку матер!

Сите јаки на вилици, а на дело зајчиња.

Нејсе, реков, најдобар пример е Ношпал, најдобра другарка на сите девојки и жени.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
другарска љубов и те како има .... не сум за тоа дека нема 95% зависи од тоа девојката како ќе се постави ако даде на знаење дека тоа меѓу нив е само другарство и никогаш ништо не би имале тогаш се би било во ред, а па сеа дечкото ако е стварно напорен тогаш поштено ќе го отераш и крај... другарството меѓу машко и женско е поискрено и другар повеќе би ти помогнал од другарка (за женските) и обратно (за машките)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Постои најверојатно...се додека едниот не започне да станува свесен за чувствата кон другиот.
Релативно може и да не се случи тоа па да си останат пријатели. Ама ретки се тие случаи.

Kajgana Shop

На врв Bottom