Верувај ми, најмалку еднаш имале фантазија во врска со тебе. Сепак тоа не значи дека не можат да бидат другари како што си ти со нив.BabyGirl^^^ напиша:mrrrr vo mojot zivotlicnostite koj anjvise gi sakam drugarski se maski i misalm deka nikogas nema da prestanam da gi sakam na drugarska baza a i baska nikogas ne bi mozela da bidam u lubovna vrska so niv kako braka mi se i dvajcata...taka da mozno e
Причекај да те начека на пијаноCool напиша:Има дефинитивно! Јас имам другар со кого се дружам веќе 12 години и до сега се функционирало како што треба
Postoi ama retko...Neznam ni ja zasoSaGa_69 напиша:a zasto site vikaat deka drugarstvo pomegu masko i zensko sigurno ne postoi? sega se zbuniv...
Абе право другарство меѓу машко и женско терба да се гради повеќе од една година , а таа чим има 16 години и само еден дечко зад себе, уште не знае што сака.Hellboy напиша:ZAVRSENO E ALI NE DOBRSENO. vo ova ne ja svativ ama ic i ja prasav sto i znaci toa i ona odma smeni tema.I sea svarno neznam sto i znaci ova dali imam sansi kaj nea pa ceka da i ponudam ili uste razmisluva za mene...Neznam svarno koj ke go svati ova neka mi kaze sto misli.Posle jka ceskav i masirav i non stop koga ke ja ceskam ili ja masiram mi vika deka naskoro ke fatam zenska i ke go ima najdobriot masazer na svetot.Posle toa se iznaguskavme i se bacibme vo lice i sea ona e na odmor jas denes zaminuvam vo london i ke se vidime na mojot rodenden.
P.S zaboraviv da vi kazam deka ona ima udreno korpa na 74 maski i imala 1 decko a ima samo 16god)
Синко, ограничи ги постовиве следечи пут, ми искочија очитеHellboy напиша:Aj i jas malce da se prilucam na temava.Ke vi kazam moja slucka.So edno devojce se zapoznav pocetok na godina so taa sto odamna sakav da ze zapoznav patem receno odamna mi se svigase ali nemav muda da se zapoznam so nea i sea konecno se zapoznav so nea.I sea na pocetokot samio se druzevme idevme zaedno na skoli zaedno se vrakavme si razmenivme broevi i se slusavme na telefon.Togash jas bev ludo zajuben vo edna tipka od moj klas se obidov so nea da vidam sto ke napravam ali ne uspeav ja ocekuvav korpata ali sepak sakav da ja isprobam srekata.Posle toa mi bese tesko mnogu sakav da se samoubijam ama sreka sto mi bese edna drugarka od klas i mi pomogna da ne bese taa neznam sto ke bese so mene.Pomina prvo polugodie,dojde vtoro mi se zasviga taa sto se zapoznav pocetok na godina...Go prativ drugar mi da ja prasa ali napraviv greska ne trebase da go prakam i ovaa mu rekla ne..posle mene mi bese sram da i prijdam idev sam vo skolo i sam se vrakav.I pred nekoj den ona mi se javi i mene vikna da odam so nea vo skolo i okey se bese,togash pocustvuvav slini custva za nea ali nemozev da i kazam deka ja sakam...Eden den se dogovirvme kaj mene da dojde doma.. i dojde se bese super se sezavme ova ona i pak nemav muda da i kazam..utredenta pak dojde i ja prasav i ona mi kaza deka saka poubavo da me zapoznae posto mn malce me znae i deka nejke da me zagubi kako drugar...i mi kaza deka jas sum prviot kade sto ide doma sama kaj nitu edno masko ne otisla doma sama jas sum prviot.Znaci ima doverba vo mene...posle toa se dogovorivme da zborime na mojot rodenden znaci na 29 afgust...vcera bev kaj nea i vo muabetot edno nesto ne ja razbrav?! Koga gledav vo eden list kade sto imala napisano koj maski i ponudile i se gledam jas so boki i srce
I ja prasav zasto me pisala mene i ona mi vika deka imam srce i jas ja prasav a sto e poentata so srceto i ona mi go kaza ova ZAVRSENO E ALI NE DOBRSENO. vo ova ne ja svativ ama ic i ja prasav sto i znaci toa i ona odma smeni tema.I sea svarno neznam sto i znaci ova dali imam sansi kaj nea pa ceka da i ponudam ili uste razmisluva za mene...Neznam svarno koj ke go svati ova neka mi kaze sto misli.Posle jka ceskav i masirav i non stop koga ke ja ceskam ili ja masiram mi vika deka naskoro ke fatam zenska i ke go ima najdobriot masazer na svetot.Posle toa se iznaguskavme i se bacibme vo lice i sea ona e na odmor jas denes zaminuvam vo london i ke se vidime na mojot rodenden.
P.S zaboraviv da vi kazam deka ona ima udreno korpa na 74 maski i imala 1 decko a ima samo 16god
maliOT напиша:tnka rabota)))
Pa ti samo se dokazuvas deka neznaes sto e drugarka. Covek za da imas drugarka ne treba da e lepota,moze da bide najruznoto sustestvo na svetot pa pak da ti bide najdobra drugarka....mislam za kogo kako, prvo treba da naucis da gi cenis lugjeto po karakter a i po fizicki izgled, ama ustvari so ima da ti solam pamet koga imas takvo razmisluvanje...StenmarC напиша:Ај бе доста не се преправај тука ... како да не ти се сака да се исексаш со некоја другарка а ??? Глупости ... не докажувај веќе докажани работи ... може да не ти дојде само ако си онаков 8)
Е сега ако другарките ти се ружни и не ти ги бива, ондак... те разбирам зашто го браниш тој став, ама ќе стиснеш зуби и ќе замижеш некадпа машко си
![]()
![]()
![]()
:wink:
PA znam deka bile 74 posto so moj oci go vidov toa a jas bev staven so srce i ja prasav sto i znaci toa i ona mi go kaza ova DEKA E ZAVRSENO ALI NE E DOVRESENO na ova ama bas ic neznam sto i znaci dali neso saka da poravi so mene ne e spremna ili svarno neznam sto i znaci ako nekoj go razbere ova neka mi kaze....viktorgg напиша:Синко, ограничи ги постовиве следечи пут, ми искочија очите![]()
Туку, Ти фино рипни и на малата ја имаш сигурно. А и да ја немаш не е страшна работа, другарства come and go ама девојка која одбила 74 момци (Kako жити бога знаеш дека биле точно 74???) а твоето име го става во срценца...не се пропушта. Go for it boy... don`t let me down...![]()
Заеби го муабетот за другарство... рипај и!!!
п.с.
PA znam deka bile 74 posto so moj oci go vidov toa a jas bev staven so srce i ja prasav sto i znaci toa i ona mi go kaza ova DEKA E ZAVRSENO ALI NE E DOVRESENO na ova ama bas ic neznam sto i znaci dali neso saka da poravi so mene ne e spremna ili svarno neznam sto i znaci ako nekoj go razbere ova neka mi kaze....viktorgg напиша:Синко, ограничи ги постовиве следечи пут, ми искочија очите![]()
Туку, Ти фино рипни и на малата ја имаш сигурно. А и да ја немаш не е страшна работа, другарства come and go ама девојка која одбила 74 момци (Kako жити бога знаеш дека биле точно 74???) а твоето име го става во срценца...не се пропушта. Go for it boy... don`t let me down...![]()
Заеби го муабетот за другарство... рипај и!!!
п.с.