Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
5 јули 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
Site koj sum gi prasal za toa mi go imaat isto kazano.Ama pak nemozam da ja svatam recenicata

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Па колку пати да ти повторува цел свет, тоа значи реченицата. Шо не сфаќаш еате?

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
da, imam drugari maski koi gi custvuvam bas drugari:toe:a imam i drugari koi mozebi vo dadena situacija...???!:icon_idea se zavisi ,nikogas ne se znae.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Си имам другар на кој што гледам единствено како другар ништо повеќе така да ДА верувам во тоа дека постои другарство меѓу машко и женско

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
*vale* напиша:
Си имам другар на кој што гледам единствено како другар ништо повеќе така да ДА верувам во тоа дека постои другарство меѓу машко и женско
Ама финтата е дали и он гледа така на тебе :):):)

Иначе ДА верувам дека постои другарска љубов...меѓу машко и женско

*Smurfette*

Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
па да сигурна сум дека и тој ме гледа на ист начин пошо ја знам и девојката во која што е заљубен

DaSiDe

Born Crazy Lived Insaine
Член од
6 март 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Другарска љубов меѓу машко и женско не постои секогаш постојат скирени емоции од едната страна. Во најголем случај тоа се машките ама не море да значи. Порано или подоцна секогаш се јавуваат тие скриени чуства .

Член од
31 мај 2006
Мислења
58
Поени од реакции
0
Postoi drugarska ljubov megu masko i zensko,dokolku se gleda,vnimava da se ostane samo na to .

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
Jas mislam deka postoi no maskite ne go pokazuvaat toa za zenskite ne znam kako toa odi no mislam deka ima drugarska ljubov.

DaSiDe

Born Crazy Lived Insaine
Член од
6 март 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
А бе имат то е другарска љубов ама секогаш едниот од нив двајца ке сакат појќе. Не морат да го показит то ама најцесто е така. И двајцата ке останет другари ама едниот ке имат посилни љубовни чуства од другиот.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
DaSiDe напиша:
А бе имат то е другарска љубов ама секогаш едниот од нив двајца ке сакат појќе. Не морат да го показит то ама најцесто е така. И двајцата ке останет другари ама едниот ке имат посилни љубовни чуства од другиот.
Значи тоа не е другарство така? Штом едниот има љубовни чувства кон другиот, тоа не би можело да се нарече другарство.

D

Delux

Гостин
nema sansi za takvo drugarstvo...ako se druzite mnogu cesto nekoj od dvajcata ke pokaze nekoe skrieno custvo definitivno bez isklucok

*Smurfette*

Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Delux напиша:
nema sansi za takvo drugarstvo...ako se druzite mnogu cesto nekoj od dvajcata ke pokaze nekoe skrieno custvo definitivno bez isklucok
Ма нема веза со другарот за кој пишав во постот погоре се дружам секоја вечер веќе цело лето и секој викенд преку школската година веќе година време и сеуште нема ништо, никакво скриено чуство, ама баш ништо.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Има бе одамна постои...Зашто би немало ?

Kajgana Shop

На врв Bottom