брат знам дека секогаш има ризик... и јас лично излегувам у 5 сабајле до трафика да купам нешто....ризикот секогаш достапно...но сите не се да спремни да се соочат со тој ризик...ако излезе некоја девојка после 12...ете да речеме у 3 часот..и да се шета слободно..не е можно постојат секакви мањаци...тое е нормално...не зборувам за вас форумџиите каде што сите сте силни и никој не ви може ништо ...зборувам за обичните луѓе :XD:Затоа си седам надвор, и после дванаес, тапа закон е тоа.
И ја сум за легализирање иако не сум конзуматор, ги знам ефектите и нуспојавите.
Ризикот е ризик, дали преку ден дали навечер, ако некој ти се навртел, си го јадел, дали во 12 сабајле или 12 вечер исто се фаќа, нив не им мења ништо тоа. Тие шо прават проблеми се најчесто со грб добар, такада и да ги фатат ништо нема да им биде. Статистички гледано повеќе рекети се прават дење него ноќе.
Алал да им е ....Максималната количина која смеат да ја поседуваат е следната: Марихуана - 5 грама, Опиум - 2 грама, Хероин - 50мг, Кокаин - 500мг, ЛСД - 0.015мг.
http://tocka.com.mk/vest.php?vest=14218
Мексиканциве легализираа све ...
Ќе праат пари ко Холанѓаниве, само што овие малце и ја претерале...али па си мислат на развој на економијата и потрошувачите...ова е пример каде што владата продава легално на сите...Максималната количина која смеат да ја поседуваат е следната: Марихуана - 5 грама, Опиум - 2 грама, Хероин - 50мг, Кокаин - 500мг, ЛСД - 0.015мг.
Мексиканциве легализираа све ...
Дете, намини во кисела вода, да видиш како изгледа секој ден да вадат луге на носилка вo OD, или крвави целите низ рација, да те застануваат наркоманишта на секои 2 минути да ти бараат кредит за порака, или да те прашува каде да шитне баскет.хахахаха if i am smart ass you are dick head....
не знаеш како е пред врата да ти се дрогираат луѓе...така да ќути..или стави си курац у уста ќе имаш занимација....ако си маминопичкице и се овие ти се глупости...тогаш воопшто не кажувај ништо зш ти си тој што се прави smart ass ... а како прво немаш гз за вакви работи и само тропаш низ форум :wink:
хмммм ...а знаеш како е без да те праша за кредит да ти земе телефон и се пари што имаш и гратис ќотек да јадеш?Дете, намини во кисела вода, да видиш како изгледа секој ден да вадат луге на носилка вo OD, или крвави целите низ рација, да те застануваат наркоманишта на секои 2 минути да ти бараат кредит за порака, или да те прашува каде да шитне баскет.
Такада не ми попувај за такви ствари, ко шо реков, you don't know shit.
Не незнам, пошо сум навикнат на такви ствари, 18 години сум во такво општество, пола од тие шо искачаат на носилка ми биле другари.хмммм ...а знаеш како е без да те праша за кредит да ти земе телефон и се пари што имаш и гратис ќотек да јадеш?
stop this man....зборувам за нормални луѓе а не форумџии кој се најпаметни и никој не им може ништо....ти зборуваш јас ги живеам тие гомца јбг
A hashisot od sho se dobiva?...муабетот не е штетна...марата у никој слуќај...така да...а под дрога за мене е коката, хашишот и такодаље...значи пази за што се праи муабет
Epten se slicni salviata i marihuanata ne me zezajАма ја забрануваат марихуаната, салвијата и сличните. А цигарите не се забранети. Во ист кош се сите тие, иако цигарите се со најслаб ефект. Тие ствараат зависност, а марихуаната не.
....A hashisot od sho se dobiva?
Од нај потентните цветчиња на female cannabis билка
Epten se slicni salviata i marihuanata ne me zezaj
Не се упште исти, али он ја спомна жалфијата зашо не е штетна а пак е илегална
Od site cvetcinja na rastenieto.....
Па цветчињата се нај потентниот дел од растениетоOd site cvetcinja na rastenieto.