Исто, немав матичен после детскиот доктор. Кога се отселив исто немам изберано матичен доктор, ниту направена обична проверка, иако плаќам фиксно приватно здравствено осигурување. Тоа не е за фалење, само е неодговорно.
Просечно интелигентните луѓе одбиваат да се смеат на обичен хумор за да случајно не се октријат. Мислат дека хуморот мора да биде комплициран за да се смета смешен.
Меси, зарем твојот еџ не беше интелигенцијата, како сега не земаш предвид контекстот кога читаш туку само пазиш какво смајли следувало после збор? Фала ти што одвои време да ми објасниш дека шеќерот е woш. Твојата тривија интелигенција навистина дојде до израз, со пристап до википедија може само да решаваш крстозбори, играш брза географија и пази кога си го отвараш третото око, устата има голем спреј дострел па кога јадеш гомна може лесно да го обоиш розево. Не сум со план да ги смеам луѓето и забавувам широка маса - изгледа мислиш сите сакат да се Меси освен ти.
Ми се допаѓа што по потреба менуваш од кај дошло спасението - од наркотици, до религија, до жена ти а понекогаш само твојата sheer интелигенција те спасила. Арно вика Рон:
—
Од кај се информираш вака, музички видеа на Раде Врчак?
Прегледај го приврзокот 428981
Ама тој хај си го осетил после незгода. Исто како што си го спознал Бог после животна опасност. Ти викам цело време, викенд џанки во манастир. Турист и во љубовта.
Иначе прав си, од сосема погрешни причини. Само по себе е многу убаво кажано.
Јас немам изгубено осет и одма ме фаќа после дим два бидејќи пушам без тобако.
Моето искуство со спиењето е никогаш не сум имал проблеми и повремено сонував пред да почнам да пушам и уште спијам минимум 8 часеви без преговарање. Кога пушам никогаш не сонувам но кога паузирам тогаш повремено имам сонови но не луцидни туку како претходно во животот (читај гејмал до 2 сабајле и сум престимулиран), и само ми смета оти сум нежен околу сонот, не сакам ништо да ми го наруши освен жена ми. Јас вежбам да се будам без аларм, природно, а додека спијам да биде длабоко и без прекини од било што.