T
Tetro
Гостин
1. нема некој посебен ефект, освен оној што ѓи чисти каналите и подобро дишеш.1. А ако се пуши кога си чист? Шо ефект има? 2. Ко тој на травата или?
2. цук, не мешај друѓи треви со минтот.
1. нема некој посебен ефект, освен оној што ѓи чисти каналите и подобро дишеш.1. А ако се пуши кога си чист? Шо ефект има? 2. Ко тој на травата или?
Аманте, па многу се курчите ебаве. Знаеш, и сакаме да знаеме и ние, ако сакаш објасни, ако не има и други кои се расположени за објаснување.
Добро де, шо сакаш да кажеш? Дека ти иако дуваш редовно 2-3 пута месечно дека не се фалиш а овие се фалат. =] Некако ми нема поента постов. Овие се фејкери дрогираши а ти си не си фејкер зш не се фалиш или не кажуваш дека дуваш? =] Све дур обраќате пажња на другите за банални тие ќе си го тераат филмот затоа dont feed the troll.Мене пак, друго ме интересира...
Ја, на пример, имам 17 години, имам прилично големо познавање околу дејството и сајд ефектите, и имам пробано трева, практикувам, по еднаш или два пати месечно. Поради тоа што ми е убаво, интересно, а и знам дека ќе терам докај 30 години, се понатаму за мене е премија.
Што една осмоодделенка - металка од прилично мал град во Источна Македонија, одлична ученичка и примерно девојче го натерало да земе ЕКСТАЗИ и во секој втор форумски пост да се кае затоа што пробала екстази? Океј, си пробала еднаш, не ти го сфаќам филмот. И кој кур ако си пробала? Од еднаш ништо нема да ти биде. Ако се навлечеш, тогаш си го ебала ежот. Ама од еднаш...?
Ист случај. Имам другарка што се на се има 3 пати дувано. И тие 3 пати и беа доволен материјал да се фура низ градов како она е највечи џанак у маало, како дечко и најголемиот наркоман (ради него пробала), како она дува и само она дува а ние незнаеме како и било, како она идеше у школо надувана и неможеше да перцепира, како трипала и имала халуцинации...
Добро луѓе, што е со вас?
Дали јас тоа што го правам во приватноста го истакнувам во секој ебан пост?Добро де, шо сакаш да кажеш? Дека ти иако дуваш редовно 2-3 пута месечно дека не се фалиш а овие се фалат. =] Некако ми нема поента постов. Овие се фејкери дрогираши а ти си не си фејкер зш не се фалиш или не кажуваш дека дуваш? =] Све дур обраќате пажња на другите за банални тие ќе си го тераат филмот затоа dont feed the troll.
Само што истакна јавно на цел форум дека дуваш неколку пати месечно. =] Затоа ти викам дека не треба да се замараш со другите што прават и како прават и колку ти си различна од другите или подобра од нив. Едноставно искулирај си, ти у секој „ебан“ пост истакнуваш колку се разликуваш од другите. Ќе зеем пример од порано што сум те читал за црните хеланките демек ти од порано си ги носела но сега се во мода, или па дека слушаш метал и не се фалиш или носиш конверси. Не бидите хипокрити.Дали јас тоа што го правам во приватноста го истакнувам во секој ебан пост?
За ова си потполно во правоЈас пушам трава од 2001 па навака.
Како прво трава е светска работа и полека полека ке се легализира насекаде у свет. Бидејќи некогаш со дилерот мој пушиме заедно па уз седенки он си продава на луѓе, сум видел доктори, стоматолози, дечки што работат одговорна работа да купуваат марихуана. Тоа значи сите конзумираме само не кажуваме меѓусебе зашто законски се води као нелегално. А ние сме примерни граѓани нели?
Е сега ај тргни на страна тоа тревата гола вода... Него што имам исто така доживеано 2003 - 2005 година додека бев у скопје дечки 23-30 годишни, средени, на факултет одлични, пицнати, возат нови коли, на прв поглед ке кажеш злато од девојка/дечко, кои шмркаат све што ке им ставиш на маса, и после се ебат на лице место. Мислам оние девојки кои вие ги опишувате како шмизли или курви, нема да ти дадат пичка толку брзо, додека овие интелектуалки што се облакаат елегантно во панталони палто, марама, неразголени, оние за кои никој ама баш никој не би помислил дека би направиле такво нешто... на нив само една црта им дај од што и да е, и за 2 мин имаш блоуџоб. Иначе тоа си го прават они редовно по седенки кај некој дома што живее сам, после некое афтерпарти.
Дај за мене 2-3 шаренки апченца.Ах бре деца....за шо се замарате.За трави.Имате у дворо сите освен тие шо се циментирани - наберејте си.Тава ке идаш мааалце подалечко.На пр ке си почнеш со екстази(тие ептен јаките 2000 денара 1 шаренко апче).Е после тва сеа зависи и до организмо шо как поднесуе.Ак сакаш на кока, ак не остани си на екстази некоо година така убавко.После то погребо идит.Спремејте си црни руби за најблиските.Колку на не мора да купуват.И осигурајте си парцела на гробишчата тваа најбитно.Ак не ке завршате как мене шо дава совети на клинци да не зимат екстази :jaj:
jas rekov deka si totalno gay hehe totalno gay a sakas da bides top ama tesko ti odi toa hehe nemozes da bides top bidejki zimas hemija hehe a ne si beris trevka od kaj cicko stojan vo komsii hehe :pos2: pozdravАх бре деца....за шо се замарате.За трави.Имате у дворо сите освен тие шо се циментирани - наберејте си.Тава ке идаш мааалце подалечко.На пр ке си почнеш со екстази(тие ептен јаките 2000 денара 1 шаренко апче).Е после тва сеа зависи и до организмо шо как поднесуе.Ак сакаш на кока, ак не остани си на екстази некоо година така убавко.После то погребо идит.Спремејте си црни руби за најблиските.Колку на не мора да купуват.И осигурајте си парцела на гробишчата тваа најбитно.Ак не ке завршате как мене шо дава совети на клинци да не зимат екстази :jaj:
Клинац сам и јас, ама искусен клинацДај за мене 2-3 шаренки апченца.
П.С. Имаш 14 години зарем не си и ти клинец или ти си сеуште шајка?
П.П.С. Кога реков апчиња мислев на пиковит апчиња.
kurnazTOMCEjas rekov deka si totalno gay hehe totalno gay a sakas da bides top ama tesko ti odi toa hehe nemozes da bides top bidejki zimas hemija hehe a ne si beris trevka od kaj cicko stojan vo komsii hehe :pos2: pozdrav![]()
bratuched... ti motoroli si jadel... chim si so dupka od 7-8 saati... i chim si imal posledici 4-5 dena... nemozhe da bide drugo... reshen ti e problemot... motoroli... ako sakash mozham da ti ja kazham i cenata...Ја следам темата долго време би ги поздравил SMART ASS,GARFIELD i OUTTAKE и би поставил едно прашање пред некое време земав теблета по боја бела . Одприлика еден час после земањето имам дупка во меморијата околу 7-8 часа јас и уште неколку другарчиња што земаа. Со луѓето со кој сум бил ми кажаа дека сум бил многу блед со подочнаци, и на моменти сум се губел (сум правел навистина непромислени работи ).После ова 4-5 дена јадев само портокали и банани ништо друго неможев да јадам. Ако може некој да ми каже што отприлика сум земал бидејќи ставрано незнам.