Divider
Seraphim
Napraj si be sam, ne e tesko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе....кафетинот ти го даваат без упатство!!(оној обичниот)
А истиот има околу 40мг кофеин и 10мг кодин фосфат(еден од најјаките опијати а оправдано е користен како антитусик).
И од 3-4 јаболка можел црева да истури, а и од кило грав да се подуе и пукне. Од овие последниве барем има корист. Од лекарства нема бегање, какви и да се...од што мора...а од дрога (она што се води као дрога, не кафетин) корист нема.Абе пред еден месец, нешто осетив ќе се разболувам и реков ај да го сосечам у корен, па се напив 5-6 кафетин колда у еден ден (изгубив рачун, по грешка испив толку).
Абе , кај се шиткаат кај нас у МК waterpipes или па чаре некое наргиле ?
По странство и вортекс се шитка
![]()
Ја следам темата долго време би ги поздравил SMART ASS,GARFIELD i OUTTAKE и би поставил едно прашање пред некое време земав теблета по боја бела . Одприлика еден час после земањето имам дупка во меморијата околу 7-8 часа јас и уште неколку другарчиња што земаа. Со луѓето со кој сум бил ми кажаа дека сум бил многу блед со подочнаци, и на моменти сум се губел (сум правел навистина непромислени работи ).После ова 4-5 дена јадев само портокали и банани ништо друго неможев да јадам. Ако може некој да ми каже што отприлика сум земал бидејќи ставрано незнам.
Ја следам темата долго време би ги поздравил SMART ASS,GARFIELD i OUTTAKE и би поставил едно прашање пред некое време земав теблета по боја бела . Одприлика еден час после земањето имам дупка во меморијата околу 7-8 часа јас и уште неколку другарчиња што земаа. Со луѓето со кој сум бил ми кажаа дека сум бил многу блед со подочнаци, и на моменти сум се губел (сум правел навистина непромислени работи ).После ова 4-5 дена јадев само портокали и банани ништо друго неможев да јадам. Ако може некој да ми каже што отприлика сум земал бидејќи ставрано незнам.
:tv:i was on acid and laid down and started sucking my thumb after a period of time of seeing tracers and shimmering trees, then i felt as if i were one. it's peaceful