Државна матура (Англиски јазик)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Кој ги сака темите нека се јави на моб да се договориме пишете ПП да ви дадам број значи 100% ќе се тие теми...
Гледам на ЃаволРулз му се допаднало ова, така да не ми е сигурно :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
абе што се замарате толку многу!! и книга да не фатите ќе извадите мин 3

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не држи вода, на многу деца лани не им ги прифатија есеите (од различни причини) сакаш да кажеш дека сите испопаѓаа?
Ако им дале 0 бодови, тогаш испопаѓале. Ама на никој не му го поништиле цел тест освен ако тема не утнал. Им дале по 5 бода за контекст и кохеренс и тоа е 50%.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Стап ќе извадиме.....за 3ка многу ќе треба.
Можам да ви кажам само дека имаме лесна тема за повеќе информации на мобилен... Поздрав толку од мене

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
па сеа ти ако си до тоолку труп и нишо да не знаеш...тоа е др работа
Да бе......инаку цела Македонија едно знаење што има......безврска се тестовите ( барем тие од лани што ги видов ) глупости!!
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:01 PM ---
Можам да ви кажам само дека имаме лесна тема за повеќе информации на мобилен... Поздрав толку од мене
А зошто па на мобилен? :D
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:01 PM ---
Кажи јавно тука

Член од
15 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
9
Ако им дале 0 бодови, тогаш испопаѓале. Ама на никој не му го поништиле цел тест освен ако тема не утнал. Им дале по 5 бода за контекст и кохеренс и тоа е 50%.
Значи прв случај утната тема, втор случај премногу зборови ( поради што не се прегледува тестот) одлични ученици се нервираа поради слабите оцени што ги добија,а не паднаа, значи престани да ги плашиш со овие дезинформации, секој ќе положи барем со 2 ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.823
Chim si za Liverpool lesno ke projdes veruj mi.. Gospod gi saka crvenite:)) YNWA so sreka utre!
хахахаха абе ги сака ама реков многу зезнати се тестовите. Двосмислени!Тоа ме нервира!
ВО секој случај фала!! YNWA!
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:21 PM ---
Сега слушам нешто за Интернетот ќе имало? И друга тема нешто за учењето јазици.
Шпекулации шпекулации :mad:
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:25 PM ---
Ова станува комично :ROFLMAO:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Значи прв случај утната тема, втор случај премногу зборови ( поради што не се прегледува тестот) одлични ученици се нервираа поради слабите оцени што ги добија,а не паднаа, значи престани да ги плашиш со овие дезинформации, секој ќе положи барем со 2 ;)
Што да правам кога сум болен психопат.... па сама викаш дека ако има премногу зборови или утната тема не се прегледува тестот. Значи без есеј немаш 2 :D ова ти го кажа

Kajgana Shop

На врв Bottom