Државна матура (Англиски јазик)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Стварно, ај кажи мобилен, веќе ми се смачи да чекам :)

С

сашенко

Гостин
Официјално:Тестот за утре е одложен бидејки се очекува во Индија да заврне дожд.На сите ученици тестот ке им биде пратен по мејл и откако ке го решат од дома ке го испратат на адреста која ке им биде пишана во инструкциите во мејлот.Резултатите ке бидат истот така преку мејл испратени по 2 дена.Минималната оцена за тестот е 3ка така да нема место за паника.Министерстово за образование им посакува на учениците многу среќа на тестот и да не си ги трошат парите и кредиот за џабе..

Не се заебавам

Член од
15 јуни 2011
Мислења
8
Поени од реакции
1
hahah jako uste da e tocno :))
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:58 PM ---
ja doznav temata za esejottttttttttttttttt

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.623
Поени од реакции
11.687
hahah jako uste da e tocno :))
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:58 PM ---
ja doznav temata za esejottttttttttttttttt
Ај сега кажи ја :D :ROFLMAO:Се зафркавам! Оди легнувај и одмарај оти џабе ќе ти е и тема и се :ROFLMAO:

Член од
15 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
абе кажете ми на мак што би напишале за тоа getting better letter.....не ми текнува више нишо

Член од
15 јуни 2011
Мислења
8
Поени од реакции
1
Your friend Chris B. just hit your friend Robyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.
Write a news article (80 - 120 words) that will include :

-A rumour about what happened.
- Does she deserve it.
-Who's side do you take.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
Your friend Chris B. just hit your friend Robyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.
Write a news article (80 - 120 words) that will include :

-A rumour about what happened.
- Does she deserve it.
-Who's side do you take.
не е ова!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.623
Поени од реакции
11.687
лесно е да се преведе...ме мрзи да мислам на мак
Е тоа ме мачи мене. Не знам да пишувам есеј. Не е проблемот за англиски туку општо не знам што би напишал

Член од
15 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
Е тоа ме мачи мене. Не знам да пишувам есеј. Не е проблемот за англиски туку општо не знам што би напишал
абе тоа уствари не е есеј.
есеј е огромен текст со аргументи,докази,истражувања и такви глупости, ние треба состав и писмо да напишеме. за составот која и да биде темата мислам дека ќе се снајдам, ама валјда ќе заглавам на писмото ://

Член од
27 февруари 2011
Мислења
184
Поени од реакции
13
Абе од 10 саат исто утре сте?

Kajgana Shop

На врв Bottom