Државна матура (Англиски јазик)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
9
соберите по 10 евра сите хахах
а ти да собереш по малце добрина од сите нас и да се сожалиш и ни ја дадеш, наместо да се правдаш дека не полагаш или пак да бараш пари :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
а ти да собереш по малце добрина од сите нас и да се сожалиш и ни ја дадеш, наместо да се правдаш дека не полагаш или пак да бараш пари :)
не се живее од добрина злато :)
учете бе деца, гледате дека биле измислени, сите ги вртат тие есеи шо ги напиша ѓаволи рулз :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
11
Поени од реакции
9
не се живее од добрина злато :)
учете бе деца, гледате дека биле измислени, сите ги вртат тие есеи шо ги напиша ѓаволи рулз :)
Би се живеело доколку сите ја практикуваат, ама за жал не е така :(

Член од
15 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
За есеј "My last summer holiday", а од писмата - a get better message. повеќето викаат дека се тие

Ф

Фил Ајви

Гостин
За есеј "My last summer holiday", а од писмата - a get better message. повеќето викаат дека се тие
Значи тие се, добро спреми се, има и ВИП тестови да поминеш полесно ама ете Доктор Чејс бара пари, што да правиш.

Член од
15 септември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
8
Ima informacii deka esejot ke bide od 180-220 zbora a pismoto od 80-100

Член од
15 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
3
Значи тие се, добро спреми се, има и ВИП тестови да поминеш полесно ама ете Доктор Чејс бара пари, што да правиш.
јас мислам дека Доктор Чејс не ни ги има точните теми ама се фолира тука за да привлече внимание :/

Член од
15 септември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
8
Inaku samo da vi kazam, chim cela Makedonija znae koi se tekstovite ne se tie... Inaku my last summer holiday imase pred dve tri godini esej ne bas takov ama neso kako tell about a picnic that you made with your friends at the weekend taka da neznam bas kolku e verojtano da se povtori takvo nesto..

Kajgana Shop

На врв Bottom