Многу јасноabe ne gledate deka ne zaebava
![]()
а ти да собереш по малце добрина од сите нас и да се сожалиш и ни ја дадеш, наместо да се правдаш дека не полагаш или пак да бараш парисоберите по 10 евра сите хахах
не се живее од добрина златоа ти да собереш по малце добрина од сите нас и да се сожалиш и ни ја дадеш, наместо да се правдаш дека не полагаш или пак да бараш пари![]()
Би се живеело доколку сите ја практикуваат, ама за жал не е такане се живее од добрина злато
учете бе деца, гледате дека биле измислени, сите ги вртат тие есеи шо ги напиша ѓаволи рулз![]()
Значи тие се, добро спреми се, има и ВИП тестови да поминеш полесно ама ете Доктор Чејс бара пари, што да правиш.За есеј "My last summer holiday", а од писмата - a get better message. повеќето викаат дека се тие
јас мислам дека Доктор Чејс не ни ги има точните теми ама се фолира тука за да привлече внимание :/Значи тие се, добро спреми се, има и ВИП тестови да поминеш полесно ама ете Доктор Чејс бара пари, што да правиш.
нас проф. ни кажа дека есејот треба 140-180, а за писмото околу 80 збораIma informacii deka esejot ke bide od 180-220 zbora a pismoto od 80-100
писмото е од 80 до 100 збораesejot e od 140 do 180, a pismoto od 80 do 120...![]()