Гледам на ЃаволРулз му се допаднало ова, така да не ми е сигурноКој ги сака темите нека се јави на моб да се договориме пишете ПП да ви дадам број значи 100% ќе се тие теми...
Гледам на ЃаволРулз му се допаднало ова, така да не ми е сигурноКој ги сака темите нека се јави на моб да се договориме пишете ПП да ви дадам број значи 100% ќе се тие теми...
Стап ќе извадиме.....за 3ка многу ќе треба.абе што се замарате толку многу!! и книга да не фатите ќе извадите мин 3
па сеа ти ако си до тоолку труп и нишо да не знаеш...тоа е др работаСтап ќе извадиме.....за 3ка многу ќе треба.
Ако им дале 0 бодови, тогаш испопаѓале. Ама на никој не му го поништиле цел тест освен ако тема не утнал. Им дале по 5 бода за контекст и кохеренс и тоа е 50%.Не држи вода, на многу деца лани не им ги прифатија есеите (од различни причини) сакаш да кажеш дека сите испопаѓаа?
Можам да ви кажам само дека имаме лесна тема за повеќе информации на мобилен... Поздрав толку од менеСтап ќе извадиме.....за 3ка многу ќе треба.
Да бе......инаку цела Македонија едно знаење што има......безврска се тестовите ( барем тие од лани што ги видов ) глупости!!па сеа ти ако си до тоолку труп и нишо да не знаеш...тоа е др работа
А зошто па на мобилен?Можам да ви кажам само дека имаме лесна тема за повеќе информации на мобилен... Поздрав толку од мене
Chim si za Liverpool lesno ke projdes veruj mi.. Gospod gi saka crvenite) YNWA so sreka utre!Стап ќе извадиме.....за 3ка многу ќе треба.
Значи прв случај утната тема, втор случај премногу зборови ( поради што не се прегледува тестот) одлични ученици се нервираа поради слабите оцени што ги добија,а не паднаа, значи престани да ги плашиш со овие дезинформации, секој ќе положи барем со 2Ако им дале 0 бодови, тогаш испопаѓале. Ама на никој не му го поништиле цел тест освен ако тема не утнал. Им дале по 5 бода за контекст и кохеренс и тоа е 50%.
ДА Господ ги сака црвените MAN UTD позз :pChim si za Liverpool lesno ke projdes veruj mi.. Gospod gi saka crvenite) YNWA so sreka utre!
Aj da ne menjame tema na razgovor gleam devojce si ne vredi da polemiziram so tebe na ovaa tema tuka pozzДА Господ ги сака црвените MAN UTD позз :p
ај да не менуваме тема....ама слободно после матура ќе полемизираме, ако сакаш хххAj da ne menjame tema na razgovor gleam devojce si ne vredi da polemiziram so tebe na ovaa tema tuka pozz
хахахаха абе ги сака ама реков многу зезнати се тестовите. Двосмислени!Тоа ме нервира!Chim si za Liverpool lesno ke projdes veruj mi.. Gospod gi saka crvenite) YNWA so sreka utre!
А што ако е девојчеAj da ne menjame tema na razgovor gleam devojce si ne vredi da polemiziram so tebe na ovaa tema tuka pozz
Што да правам кога сум болен психопат.... па сама викаш дека ако има премногу зборови или утната тема не се прегледува тестот. Значи без есеј немаш 2 ова ти го кажаЗначи прв случај утната тема, втор случај премногу зборови ( поради што не се прегледува тестот) одлични ученици се нервираа поради слабите оцени што ги добија,а не паднаа, значи престани да ги плашиш со овие дезинформации, секој ќе положи барем со 2