Државна матура (Англиски јазик)

Член од
14 јуни 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
И тоа за темите што ги пишав беше иронично, бидејќи има некои членови ептен замарат. Па дајте бе луѓе, кој може да ви знае темите ?
ако на тебе ти е дојдено до иронија нам не ни е, прашуваме бидејќи имаше некои кои ги знае темите македонски ако не си добро информиран да ти кажам

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.708
Поени од реакции
11.532
ако на тебе ти е дојдено до иронија нам не ни е, прашуваме бидејќи имаше некои кои ги знае темите македонски ако не си добро информиран да ти кажам
Ако не се осеќате досадни станавте, АКО ГИ ИМА НЕКОЈ ЌЕ ГИ СТАВИ, немора да прашувате по 100 пати.
Си мислиш ти јас несакам да знам шо ќе ми се падне, да го извежбам денеска, и утре да одам да полагам.
:eek:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Без карање, ќе биде сѐ :) КОЈ ГИ ЗНАЕ ТЕМИТЕ?!?!?!?!

Член од
15 јуни 2011
Мислења
2
Поени од реакции
2
abe ovoj gavolrulz sigurno tocno gi kazal temite i posle se pokajal pa ke laze tuka ... :cool:
--- надополнето: Jun 15, 2011 2:34 PM ---
abe ovoj gavolrulz sigurno tocno gi kazal temite i posle se pokajal pa ke laze tuka ... :cool:

Член од
14 јуни 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
И тоа за темите што ги пишав беше иронично, бидејќи има некои членови ептен замарат. Па дајте бе луѓе, кој може да ви знае темите ?[/quotе
е не знам кој може, така и за македонски не ги знаеја, па го имале целио тест...некој на готово, некој ќе се мачи...тоа ти е

Немирлика

all I need is love, friends & a piano☺
Член од
15 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
126
ако знае некој број од тој шо продава , нека ми пише.:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Една другарка шо полага англиски утре го знаела есејот. Машала министерството за образование ептен професионални ц ц ц ц ц ц МАРШ сите

Член од
15 јуни 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
epa ako ti e drugarka sigurno ti ja kazala
kazi ni ja ti nas

С

сашенко

Гостин
соберите по 10 евра сите хахах
Паметно ама утре е тестот :D.Нема време, освен ако не полага некој во втората испитна сесија ама таму би требало да има други тестови така да...

Kajgana Shop

На врв Bottom