Никаков проблем немам со наплатата на даноците и сите забрани и казни кои се актуелни денес.
Едноставно, ако немате некој позади вас, не ни отварајте бизнис.
Од каде на каде стана практика било кој, од кој оние кои се на власт немаат интерес, да се занимава со бизнис?
Или прилагоди се или трпи ги последиците.
Не знам колку појасно треба да биде за да се разбере.
samo treba da znaes na se ima kraj !
starite mi raskazuvale ,onie sto preterale vo nivno vreme ,i koga dosol periodot da se izramnat smetkite ,na lopovite znaes sto im pravele ,gi setale po ulici so vrzani race ,i so piperki i kromid okolu vrat ,a dodeka gi setale obicniot i izmacen NAROD gi plukal vo lice .
modata se vraka ,se nadevam i "ovaa moda "ke se vrati!
Татко ми вели голем буџет е големо искушение за тој што треба да ги троши тие пари. Помал буџет помало искушение за проневера и нормално помалку пари за таа намена. Помал буџет поголем развој на опшеството затоа што повеќе пари ќе има кај народот и поголемо движење ќе има на тие пари.
i sega ima golemo dvizenje na parite ,eve vcera kazaa deka mu dale na todorovic - gazda tineks MNOGU PARI za spomenicite i skulpturite .
toa e "epten "golem razvoj na opstestvoto !!i toa ne bilo kakov razvoj tuku
"KULTUREN RAZVOJ" posto parite mu gi dale od ministerstvo za kultura.
verojatno ministerkata svatila deka sme MNOGU NEKULTURNI koga dozvoluvame da ne pravat MISIRI ,i za nisto ne se bunime ?