Драга Кајгана

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Не сум сигурен дали сум на фото хумор и интересни фотки или драга кајгана како и да е

11години користам еден маус делукс маста му ја извадив знам беше 2004 од пазарче 200-250 а ми се врти у глава и сумата од 180 ама не сум сигурен ама последниве месеци ми покажува непослушност(незнам дали се претвара во опозиција или веќе му привршува работниот век :toe:) како и да е сакам преку овој пост да му искажам благодарност што и служеше на својата татковина сиве овие години.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Стра ме вајча да пијам од црниот чај денеска поради минатата Недела :icon_lol:. Нека помини одреден период ќе га спотерам нормално со растворање :icon_lol:.

Бев до надалеку чуената теретана долу по скали, не да вежбам за суплементите аминокиселински, и низ муабет прашав колку е месечна членарина, добив одговор 800 без кардио 900 со кардио. Немаше тоа што барам, и рече ќе прашаат дали има и колку пари. Во моментот една пријателка се симна од траката за одење дојде позади мене и нормално јас џентлменски се тргнав од пат застана на моето место и го зеде ливчето од шанкот да го прочита. Во еден момент си помислив не ми чепкај мори ливчето, но веќе во следниот се насмеав. Така да кога некои луѓе ќе речат жените не го прават првиот чекор не можам да ги разберам, затоа што не можат да прочитаат сигнали :icon_lol:..

Има еден на паркинг шо работи иста фаца како певецов, и сакам да ја вежбам и јас да ми се најди во одредени ситуации :icon_lol::

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Излеговме надвор у двор да зачистиме малце одма дожд заврна, влагам дома пуштам филм и оп престана, ај пак надвор.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Ја да су ти бил неприфатен од општеството, аре незна ја брату несу одавде ја од Слатино су. :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Day 1.
Започна непогодата/несреќата од месец кај народот познат и како февруари.
Среќа не е престапна година, кој ќе го трпеше уште еден ден плус.
Уште 27.
Јас само да најавам и да кажам, традиционално, процедурално.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга кајгана

*испушта_неартикулисани_звуци*

фмп

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Го знам уште од кога знам за себе. Ми беше како постар брат додека растев. Ме чуваше, бранеше и пазеше. Најраните спомени од моето детство го вклучуваат и него. И ден денес го сакам и почитувам.
Не ми е проблем што е скоро 15 години постара од него. Не ми е проблем ни што е разведена и со дете. Проблем ми е што е расипана, подла, и што не го заслужува. Криво ми е кога ја гледам мајка му како плаче и се нервира. Криво ми е. И мене ми се плаче кога гледам што му прави кучката.
Ете така. Бар тука си кажав.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Дрaгa,
Бaр зa крaткo пoсaкувaм дa сум еднo oд oние мaлине дечињa шo ги држaт фудбaлерите вo рaце или стoјaт дo нив пред пoчетoк нa утaкмицa. И тaкa никoј немa дa примети јер метaр ипoл :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom