Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае дали 9-ти март - понеделник е неработен ден? Пошто 8-ми се паѓа во недела! За еден другар прашувам :cool:

Бејби,
Пред некој ден ќе ме акнеше кола ако не запрев да не поминам на жолто, пред да стане црвено. Само што застанав една кола прошиба на нејзино АПЛА црвено. И додека го чекав семафорот се свестив што уствари можеше да се случи. Мислам дека треба да си ја сменам рутата до дома. :cautious:
Неможам да пијам кафе :place: Или било што со млеко. Стомаков не ми е среќен нешто. Ќе полудам.
Вчера изгледав еден тон туторијали за шминкање. Сеа сакам да си купам се` :D Не сум нормална. Уште да можев да си купам и искуство, да не морам да си го мачам лицево кога ќе правам грешки :D

Драга, пребарувајќи нешто низ таван налетав на една многу стара кутија, беше полна, а јас ја отворив и почнав да ја разгледувам. На почеток имаше нешто ситнурии, неколку книги, а најдолу беше оставен еден фотоапарат, Зорки-4к, руски, произведен во 70тите. Отидов кај дедо ми и го прашав дали е негово, кога го виде се потсети веројатно на некои спомени и почна да ми раскажува дека тоа му го подарил татко му за роденден.

uploadfromtaptalk1425239823783.jpg

Ти иначе добра, ај ела да учиме :D

Филмот кога ќе ти пукне, ги кажуваш директива у очи најсуровите вистини без влакна на јазик и при тоа не те боли ама ич за последиците...А кога ќе се умориш буквално од све (како на пр. јас) ова све почесто ќе го применуваш па кој сака нека е тој спроти тебе...
И сега сфаќам недостатокот на улично воспитување кој го имам дека ми прави проблем понекогаш, бидејќи со повеќето луѓе џабе ти е култура што ќе покажеш затоа што во интервал од две секунди ќе ти ја посерат истата и будала ќе испаднеш...

10990274_384644315040610_3893819872726914859_n.jpg

Последно уредено:
Лајкови на Кајгана? Да видите една на фејсбук шо го има тагнато цел Пробиштип за тие пусти лајкови.

И да. Челси победи.
003.gif

Од цел филм само песнава ми остана в глава.

Драга,
Во животот ме опишувале со многу различни карактеристики, и позитивни и негативни... Ама вечерва за првпат ми беше залепена етикета МАНИПУЛАТОР. Уште сум така како потресена.
Да, морав и тука да си се пожалам. :place:

Следнава недела ми е скроз испланирана унапред. Не знам како ќе постигнам да направам се што имам зацртано и договорено, ама не е ни битно. Бар нема да ми е досадно.
Најново, после кратка пауза, се смиривме со моето драго другарче, виното. Еве сега заедно си дремеме пред компјутер и си слушаме романтична музика. Убаво ни е. :love:

Телефонот веќе саат време ми цифка за да го ставам на полнач, ама ме мрзи да станам. Кај и да е ќе се исклучи и ќе заќути. :cautious:

На ти и песна:

Don't you know no one alive can always be an angel?

Ајт поздрафче.

ДК,

Колку за информација, стипендија добивет студенти шо се чудет зошо не добиле повратница од пошта, а документите ги доставиле лично на шалтер. Еве не знам. Јас уште House of Cards ја неам изглеано третата пошо средвам проекти за на факс, за стипендија да иам нели, и некоја ваква од Small River University ака Мала Речица (позз до анто ако читат, сите авторски права се негови) ќе ми фаќат место и догодина јас не ќе зеам.
Животиште море.

Драга, знам што требаше да посакам за роденден или нова година. Далеку ми се и двете, ама...ако може да не заспивам на секој филм и серија, that would be great. Не можам да си помогнам :tapp:

Абе драга,

Ти се дупи тебе некад? Онака прашувам, за другар.
Коа сме кај глупи муабети, едвај чекам утре да не е понеделник. И неќам ситничарења дека е понеделник зошто сме 30тина минути во новиот ден. Додека не легнам и станам, не е утре. Макар и завчера било денес. (!?)
Нема везе.
Друго ми беше.
И трето ми беше.
Не поштувам „две плуќи“ муабет. Не сум упознал солиден човек, за почит на кој што „две плуќи“ би му направиле вечер.
Море, квадратни метри хартија у вечер се трошела. Колку пари биле свиткани на пола, па па.
А сум се возел у државен чисто за ЈСП картица. Најубав материјал евр.
Маказиве низ многу такви прошле.

Уф, а у позадина ми иде Pigs (Three DIfferent Ones) од Pink Floyd.
Абе драга,

ти се праи некад? Онака прашувам, за другар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom