Драга,
малава какви колачи направи сношти мора да ја пофалам, се прејадов, али појакото беше што како алтернатива за какаото што го немаше ми штави од протеинот
Пиј си , јади си колачи, азното само ќе си отиде
Си го сликале ливчето за резервацијата и го ставиле на фејсбук, бравоууу, да знаев дека волку среќни ќе бевте ќе ви порачав од фивер како некоја држи знак со вашите имиња.
Драга,
Се добро што ме расположуваше пројде. Сега останува да се нервирам за тоа какви ќе ми бидат резултатите... Или пак можам да потрошам све што ми остана овој месец и да тркнам до Солун и пак да го слушам Марк, па после да се нервирам. А, што викаш?
Еј Кате ја видов, годините не и се познаваат милиш 20 има ако не ја знае човек. К. го изваде тоа Нотот телевизорот самсунгски вика да ја избришам сликава да не знаат дека сум женет, викаа оваа одговарам да таа, дали сум ја знаел одговорив да ја знам .
Драга, сакам да те известам дека е пуштен во употреба новиот автопат Ладно Долче - Страгово - Крњево долг цеееели 5,35 км мора ова некако да се прослави
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.