Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
new record, woohhooo. :cool:

А се чека кога и јас ќе заминам со останативе па да се комплетира кругот и да се случи пак big bang.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Кој глупак сум и јас значи. Секогаш кога се двоумам меѓу 2 нешта до последна секунда неможам да се одлучам. Утре моите одат на одмор, се мислам дали да одам со нив или да дремам дома. И еве веќе 5 дена се мислам и уште не знам што да правам. Ако одам малце досадно ќе ми е, оти тешко да налетам на некој на моја возраст, па ќе треба со стари луѓе да седам. Ем 5 дена од коа ќе си дојдеме ќе одам со девојка ми и многу ќе ми дојде. :D Ако останам, шо ќе праам сам дома? Кој учи, кој ќе оди на гости, кој ќе има гости...никако не бива значи. :D Дај ми совет побрзо ајде. -.-'

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Незнам што ми станува ама ептен сакам да се занимавам со градежништво....... што и како треба да се изгради, каква куќа, што куќа......, баш интересна работа било тоа:)

Успат да ти кажам........ уште малце пари да подсоберам, па за некој месец ќе се почастам со една кола...... само незнам каква, неможам да се одлучам:)

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Драга Кајганче
Збунета сум. Чудно ми е. Незнам што да правам и од кај да почнам да правам.
Заправо грипче имам. Не сум во состојба да работам.
Им се жалам на сите дека имам грип.... бетер од маж.
И јавно почнав да кукам.
А ти имам кажано дека мрзам мажи? Поготово кога имаат грип. Подосадно нешто од маж со температура нема. Среќа овојпат јас имам грип, душа му извадив да знае како ми е кога тој има грип.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.960
Поени од реакции
22.192
Драа Кајгана
Не сам збунет

: D A другар ми вика
Е како тој Стиви играја ејџ, а слеб е : D
Еeeee ....ask Саша : D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи ми се расипа телефонот, буквално од никаде некаде...:facepalm::pos:
Си доаѓам дома вчера, си го ставам на полнач, како и секој ден, најнормално. Станувам сабајле, го вадам од полнач и не работи...:facepalm:
Ај ако ништо друго, изгледа ќе земам нов, па тоа е позитивното.:icon_mrgr: Сега си пикирам некој добар, па ќе одам после да видам што како.:свиркам:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Има два вида на луѓе што едноставно не можам да ги сфатам колку и да се трудам:
1. оние што пишуваат несакам, незнам, неможам, мајками, братми итн....
2. оние што сами си лајкаат постови на фб (фала Богу што на форумов не може да се прави тоа);
Не знам кое од двеве повеќе ме иритира.

И така.
Ајт поздрав.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Pozdrav od Haarp-ot so pesnata..... alau mi tu intrdus ju : Wiz Khalifa - Paperbond

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова зелкава замрзната како облог добра е, не ме боли толку колку што ме нервира да е отечено...

Ова не важи имам други рани повеќе што болат покрај срце се :icon_lol:....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom