Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Еднаш во далечното минато една личност ми рече дека оние кои секогаш биле насмеани и ги засмејувале другите притоа изгледајќи безгрижно, секогаш кријат голема тага во себе и се емотивно најкршливи од сите :unsure:

Какви глупости памтам да си ебам векот :icon_mrgr:

Многу вакви филозофски мисли паметам од одредени ликови кои сите ги сметаат за потпросечно интелегенти. Ваљда не им дале доволно простор да се искажат :pipi:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Драга Кајгана,

У п***** м*** толку јак кошмар што кога станав дури и плачев како мало дете....... :(:(:(:(:(:(:(:(:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::sick:
Сега ми е страв да запсијам пак.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Се израдував Драга основното мое,лименката моја- Рајко утре ке го отвараат кинезите , сеуште не е довршено али види ,за мерак е

Утре ко прваче во 12 ке се наредам пред влез да го видам. Алал да им е на кинезиве и им благодарам најмногу

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
Драга ти текиња лани ова време шо праев? Лани, преклани, препреклани....
Епа идеме пак! Месец два секој ден работа од 8-8 јееееее..и сабота и недела...оффф ќе си пукнам

Дајте бе идеа кај да идам на одмор у ноември? Кај е топло? Веќе се спремам, уствари и каснам ;)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Еј Кеј,

Дојдоме до тоа дереџе да на радио слушаме реклами како треба одговорно да возиме. Утре шо ќе има, џвакајте ги убаво залците пред да голтнете? Некои работи треба да се подразбираат и без да се кажат. Многу глупи реклами ми се, ама јеби га, мора да има за сите по нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom