Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Рамбо е цар.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Ете го септември нану му...

Готово љубовта пропадна, ај барем сега ќе имам време да се посветам на новата работа.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Верувај ми се бега некаде далеку на планина во некое село, сместен во мала куќичка скромно опремена, каде ќе правам зимница......., ајвар, апетитка, лутеница, малиџано....., едноставно да земам да ги лупам испечените на ќумбе пиперки и сварените патлиџани............, тоа ме смирува, а мирисот на зимницата и муабетот со оние со кои ја правиш ме враќа во живот:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ајде попот да кажи како треба...

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Дрга, идеш на гости и ти вика: - А бе... се гадиш да ти дадам чаша од ****?
Не бе па и ти, дупла работа ќе ти отворам. Таман работа, садови да миеш.
Само после ти да си го пиеш сокот.
Боже сачувај. :facepalm:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Драга,

Да си земеш за право да советуваш, да му наметнуваш мислење, да критикуваш или во краен случај да му се развикаш на некој треба барем за нијанса да си подобар од него во работата поради која го правиш тоа, во спротивно си само будала која не знае што сака да направи. Глупо не?

Одјава

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Кучето на тетка ми влегло во улична тепачка додека си шетало со женска му. Ваљда тоа другото му ја закачило женската, па се десило тоа што се десило.
Сега фраеров криви со пола одрана нога и раскрварена муцка.
А какво е мило кучево, така се кроти кога го галиш, абе си ужива, мирно и галено премногу.
Али со самото тоа знаеш дека тоа куче дури и кога ќе покаже заби, секогаш ќе си го извлече подебелиот крај.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Излеговме пред некоја вечер, и очекував да е позабавно... Ама тапа тапосана. Пробав 2 пијачки, од кои едната се викаше Tie me to the bedpost baby :pos: Неможев со права фаца да ѝ го кажам на келнерката :D И се изнајадов џанк фуд. У такво расположение бев и гајле ми е :D Ионака не се дешава често (благото не го рачунам :noze:).
Ја прашувам мајка ми пред некој ден да ми даде димензии за брат ми за панталони, и она почнува да ми кажува какви панталони она сака :pos: Гледам јас нема да има место за мои алишта во куфер.
Не мислев дека некогаш ќе го кажам ова, ама купивме 2 бормашини (една нормална, една импактор) и ги обожавам, особено импакторот. Мало, слатко и моќно :love: Мојата нова омилена играчка.
Продадовме еден тон срање што не користиме по дома, јеее :cool: Лакше се дише.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Драга-ВД:ROFLMAO:
Толку од распустот ете заврши убаво си поминав пола распуст го поминав надвор од населба на поседок на неколку дена кај роднини за жал не отидов кај татко ми во село многу ми беше криво толку убаво место да не го посетиш ама можеби есенва ќе отидам не бев на одмор и оваа години веќе 3 години не сум бил на капење :Dно и несакав
Како што гледаш денес е 1 септември почеток на новата учебна година искрено ми се оди во школо да се видам со деца во клас но знам за брзо време нема да сакам да одам тоа е секогаш така во оваа учебна година сакам да ми помине лесно со многу 5ки и да се обидам математика да ја задржам на 3ка или да поправам но највеќе што сакам во оваа учебна година е тоа да не се замарам и да се нервирам и одма да бидам нерасполежен поради некои глупости и не битни личности.
Исто така од оваа година почнувам во напреварување во Карате па се надевам дека ќе овојам некој медал :D
Драга заборавив те поздравувам со една песна

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom