Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.619
Вчера ко се здрвив со Џ, бев ваков:

3.jpg

Толку многу се здрвив, шо сабајлево на шефот му се обратив со : Да Гарги, кажи...

Денес пак се здрвив, али со џин и пивце и бев на Олимпијадата. Одма уше од старт да расчистиме: ПАСТРАМАЈЛИЈА У ШТИП СЕ ЈАДЕ САМО СО РАЦЕ !

Бајага, ма немој да ме јебеш бе! Човече, која карикатура од певец. Озвучење - њет, пјевање - њет, уиграност на квази бендот - њет, атмосфера никаква и на крај финатата шо ја прават сите ју певци (договорени на еден ипол саат свирка), свират 1 и 15 мин и имаш момент ЈОШ, ЈОШ,ЈОШ и се враќаат триумфално - Ве сКакаме Македонци! И делириум код Македонцима...Ах, још 15 минута САМО ЗА МАКЕДОНЦИМА... И АЈВАР ЈЕ ВАШ, ДА ЗНАТЕ!

Денес бев ради другарчињата, ама утре (кој ги ебе) ако треба и сам ќе идам на Хикси.

Си шарам ја по сликите на ГОЛЕМИОТ Милчо Мaнчевски и види шо паралела си повлеков од неговите слики ( ова ни он не го сконтал, толку шо сум шизик:) ).

Две се де, ама би му ги крстил - Пред се луѓе...

4.jpg

Скопје, Август 10, 2012 пишал Манче тука,

5.jpg

а тука пишал Венеција, Септември 7, 2012...

Ама па исто е шо!

Толку различни, а толку исти ....

Види Буки шо вика:

"И шо сеа, сите ние на крајот умираме, тоа е чиста математика. Чекањето е проблем..."

Е додека чекаме, зашо бе да не се испоубиеме меѓусебно?

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Можам да си јадам пастрамајлија секој ден ако сакам, а јас глупача сум отишла на плоштад да се бутам по штандови и да ја слушам лапсус.
Башка и поштено ме испогазија децата, зеле шутка прават.
ДЕЦА бе, шутка наредната недела на ран на драм енд бејс музика, а не на лапсус.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Досадно ми е дома, нема никој, празно, вчера имав дешаванка со машината за перење, мада изгледа претерав со температурава. :pos: Жешко бе, ми се пријаде пастрамајлија, гледам сите ја зборат, ако не ме мрзи после ќе отидам до Штип и онака одамна ме викаат едни школски другарчиња...

F

FuckYouAll

Гостин
Драга <3

Пред некој ден си седев дома и си размислував, тоест се мачев, си викав "Ех да можам да се вратам во шесто одделение, па да менам некои работи" :facepalm:
Се додека не ми текна дека додека седам и си размислувам животот ми минува, па еден ден ќе викам "Ех да можам да се вратам назад па наместо да лежам и да размислувам за минатото да си живеам како што треба":гик:

Ова ти е хард кор шит, јас ти кажвам, убо шо ми текна навреме, па сега си знам шо да прам (y)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не идам вечер на собиранка. Пренеси на темата, ме мрзи да ја барам...

Г

Грејвдигер

Гостин
Драга, педер е овој што пишаше пред мене. Ама шшт, не кажувај дека јас ти кажав.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Кајги бе никако квалитетна дискусија да не можело да се разврзе , се трол до трол упм.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Здраво ДК.

Чисто да те поздравам на денешен ден.

Чаос.

Статус