Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
I grab a dog. I choke him and I kick the shit out of him. All day long got my foot up a dog's ass. Just bang, bang, bang up his ass. That's my pleasure.
I know you don't smoke weed, I know this; but I'm gonna get you high today, 'cause it's Friday; you ain't got no job... and you ain't got shit to do.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Драга.
Имам две катарзи во денов.

Првата:
Втората:
(Михаил Корубин)

Наздравје полна Месечина!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Драга

Многу го мрзам моментот ко ќе отворам Youtube и пола саат се мислам која песна да ја пуштам.....
А јас па многу го мразам моментот кога ќе отворам YouTube и пола саат чекам да ми се пушти една песна. :icon_mrgr:

Али тоа е, кој како си ја наредил во животот. За некого интернетот е мајка, за некого маќеа. Јас еве додуша помудра излегов, со едно скапоцено искуство, никогаш не знаеш што имаш се додека не го изгубиш брзиот интернет...:(

Не ми замерајте, петок навечер е, а мене ми е дооосадно, интернетот ми е спор, не можам ни сериите да си ги гледам...:unsure:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
капнат сум за спиење. мислам дека не можам да го контролирам телово повеќе и ако ги затворам очиве секундарно паѓам во сон. изгеда од апчињата е :unsure: ама ај што да се прави кога пак ме фати настинка.......... у пм.
дојдов да ти видам ама изгледа одма ќе си одам. ај добра ноќ и убави соништа :X3:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Се беше испланирано,едвај се наместив со смена за да запознаам многу драга личност и којзнае што се случи за да се расипе.

Јбг.

zzi4

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Љубов е кога девојката плачи без причина, а ти и маваш шамар за да има причина да плачи..:)
Не, тоа е еден вид на насилство. Во случајов насилство врз понежниот пол.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Во мозоков имам стотици информации кои морам да ги носам со мене се додека не дојде денот на испитот и да се испукам на тоа белата хартија како најголем непријател да ми е. Времево е против мене ме утепува скроз. Се би дал деновиве да почне да врне неколку дена без престан, да може да се залепам до прозор и да гледам како паѓаат капките, само тоа ме опушта во овие испитни сесии каде учам предмети кон кои имам голема одбивност.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Се наопаку ми оди, се ме нервира, некогаш ми иде да оставам се и да одам некаде далеку, а тоа и може да го сторам изгледа така најубаво ќе биде, освен ако не се потруди некој со силни и уверливи аргументи тука да ме задржи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom