Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.828
Поени од реакции
7.710
Др. К,
И јас најавувам оправдано отсуство, ама ќе мислам на тебе :)
Бај, бај
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ги исполнувам целите кои си ги поставив, и тоа многу ми се допаѓа:giggle:Тренинзи,патувања, запознавање нови луѓе.. Мераци! Вчера се распакував, денес пак се пакувам... Нови авантури, нови запознавања, нови спомени!
Едвај чекам да дое 20ти, ене го sирка, ми вика да се стрпам уште малку :P
Едино што ме нервира е настинкава т.е.носов, подосадно нешто амин.
 
Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга к,
Многу работи се случија од моето последно најавување овде. и после се дојдов до заклучок дека луѓето не се менуваат. Без оглед на тоа колку се сменија околностите околу мене јас останав иста, и не знам дали е тоа добро или лошо. Ме убива постојаноста , сакам барем малку да се променам. поздрав
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Не туку се шетај низ двор нагоре надолу ќе те фати кучето од сабајле десет пати лај како ѓаволот Луцифер лично да дошол :icon_lol:.

Ако се гини за пичка да се загини не за друго, ауф здраво те сакам може да те сликам :icon_lol:?

 

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, нема спас од досадни женски :) Колку трачеви ми измислија, неам дури ни време да ги слушам сите. Повеќето ми се забавни, особено поради начинот на кој им одговарам. Оргазмично е чувството кога ладнокрвно пред многу луѓе ке им одбрусам совршена реченица од кога им се лоши, а јас имам насмевка на лицето, онака невина и збунета. А сите сме свесни дека намерата ми била да ги повредам оти лажат. Не го правам тоа заради мене, туку заради нив, да знаат дека не треба да лажат.
И да, единствено што е точно од сите трачеви е дека носот ми е у облаци. Има зошто да ми биде.
И си го зезнав постот. Ама кој може да одолее на пица со кулен која е уште жешка, а дечкото сакал да те изненади со омиленото јадење? Плус и се викаше Ѓавола. Лапнав уште еден грев на душава. Ама повеќе беше оти не можев да скршам туѓ мерак, па на вагата неговиот беше побитен. Сепак, побитни ми се велигденските пости. Ова ми е некако....кратко. Уште сум си горда на 47 дена пост пред некој месец.
Вечер е грлс најт. Да чујам некој нов трач за мене. Кант вејт.
 
П

Пепси_

Гостин
tapa e zivotot.....ene uste 1 ce si ode od mojte.....se nadevam ce pocne da zivee tamu a ne da prezivuva tuka.....a se nadevam ce dojde denot i ja da mu odam na gosti nekogas pa da se usrecime site taka familijarno....a moze i namu na drugiot kraj kaj drugite....

ete slobodnoto vreme udara u glavata....de u gornata de u dolnata prasanje e kaj ce udare poprvo :свиркам:
 

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Драга Моја Матена на Око ...
Мислам дека нашава врска станува пресериозна ...
... Ми треба простор ....... знаеш .... време .....
За себе ...... ..... Сепак сум само човек ....
Јас ќе продолжам да те сакам, да ....
И ќе се гледаме и понатаму.....ама поретко ....
Се надевам ме разбираш .....


I need to get a fucking life GOD DAMMIT !!!!1!
 

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Драга Моја Матена на Око ...
Мислам дека нашава врска станува пресериозна ...
... Ми треба простор ....... знаеш .... време .....
За себе ...... ..... Сепак сум само човек ....
Јас ќе продолжам да те сакам, да ....
И ќе се гледаме и понатаму.....ама поретко ....
Се надевам ме разбираш .....


I need to get a fucking life GOD DAMMIT !!!!1!

Фејл.
 
Џ

ЏинЏер

Гостин
Епа еве драга моја, стигнавме до 100ка... Моето „јубилејно“ мислење ти го посветувам тебе. Можеби ми се лутиш,драга, што не шарам често по твоите теми...Малку се само 100 мислења за една година. Премалку. Но таква сум јас... Кога немам што да кажам-не зборувам. Но кога имам, е тогаш тешко да ме заќути човек- си кажувам директно и конкретно. Не сакам лаги, не сакам лицемерие, не сакам омраза, па дури ни на форум. Иако тука на некој начин сум под маска, таа маска сепак е вистинската јас, и тоа ниту 1000000 постови нема да го сменат. Си стојам на своето. Ги почитувам туѓите мислења, но сакам и моето да биде почитувано. Ако осетам дека некој зрачи со негативна енергија, едноставно го игнорирам. Тешко е да се обидеш да разубедиш некој кој се обидува со глава да сруши ѕид. Луѓето тука не ме знаат. Но јас ги знам повеќето од нив. Ги читам дооолго дооолго, многу пред да се зачленам. За секој еден од нив си имам слика во главата. Многу пати, уште пред некој да пише на некоја тема, јас знам што ќе искоментира. Знам кој може почне расправија, знам кој би се обидел да ја смири топката... Знам кој ќе пише нешто само колку да му се брои мислењето,иако нема што да каже...Знам кој ќе се појави со некој инспиративен пост со кој ќе те натера да размислиш... Знам кој ќе сврти на шега. Запознавајќи те тебе,Кајгано моја, ги запознавам и сите нив, иако за нив јас сум само еден од многуте членови кои одвреме-навреме ќе се појават со по нешто. Некои можеби имаат прочитано некое мое мислење. Повеќето немаат. Но мене тоа не ми е важно. Јас не сум тука за нешто да покажувам или докажувам. Тука сум да запознавам и осознавам, да гледам без да бидам видена, да научам и да подучам, да прашам и да одговорам.
И ете така драга, се надевам дека таму некаде до Нова година ќе се случи и 200. мислење, а и тоа секако ќе биде тука, за тебе :)
Поздрав.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom