Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756

Кајгано, сместа да ми ја најдеш темата како да заработам пари на интернет! Срам да ти е, само ти сакаш да се богатиш....Ц ц ц

А овие вонземјаниве што полнат гориво на сонцето ич не ми се интересни.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
ова није могуче !

Таман сум заспала, комшикава ја уклучи правосмукалката и ги метеше скалите (надворешни).
Абе дали имаш мозок малце, алооо 4 сато е ! И пази, со правосмукалка надвор ми мети.

Абе со поскапувањево на струјава, салам се пореметија луѓево.
Бог да чува.

А

Анноун

Гостин
Кајганице , значи потпис сум си напраил , абе не го менам више . :pipi:
7 лепотици од филмскиот свет. Многу ми е мило шо си напраила сликите во потписот автоматски да се намалуваат, така да имав доста место за низава.
Ти си уствари ЗВЕР :) .
Ама добро те разубавив , нели ? :D Со душа ќе ме чекаш да постирам нешто да ги видиш убавициве доле .

Ај спиј сега , јас имам за учење . Кис4е .

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Добро утро драга...

Морам да ти кажам дека си уживам у денов, моментално си седам на тераса си слушам прекрасна музика и си пијам кафе... :love:
Незнам зашто, но утрата ме прават многу спокојна, исполнета, среќна... :)
Денес имам испаланирано целиот ден да си го поминам со колегите/ колешките што си ги сакам највише. Велат дека денот, по утрото се познавало. Па да се надевам дека ќе ми биде целиот ден прекрасен како и утрово ^_^

Кафето не е само пијалак, тоа е момент за уживање! :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Др. К!

Вчера денот беше толку шантав, што за секоја работа што требаше да ја завршам, го одев најдолгиот пат.

Главен момент е промената на фустанот, заради кој ја сменив ташната, во која ми останаа документите! Арно шо ми текна на пола пат, да не се срамувам и препотувам пред луѓе и да паничарам дали сум изгувила нешто попат.
Отидов да враќам книги во библиотеката, затворена, летно работно време, чекам најдолгите 15 минути на клупичката во сенка и одеднаш пролетаа врапци, ќе се судреа со мене, да му се сневиди! Како у филм на Хичкок!
На враќање ќе згазев голуби што се е+ат!
Во библиотеката сфатив дека сум заборавила една книга, а трипати го проверив списокот! Лаком газ! Така ми треба кога земам по 6 книги од 5 библиотеки, па квичам на телефон да ми кажат што се имам земено!
Најинетесное што цело време бев добро расположена, веројатно заради возењето точак!
Ај вонт ту рајд мај бајсикл!

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
My dearest,
знам колку сум банална со еден исти муабет, ама стварно стварно не можам да се натерам...Помош ми треба :facepalm:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се одјавувам на неколку дена.
Надвор од сивилото на овој град, без негативна енергија, само опуштеност и смеење.
Поздрав до сите. :)

К

Кики.

Гостин
Драга,
ми се повраќа од „амбициозни“ женски и искористувачи. :sick: Не дека маживе се подобри, ама жениве дефинитивно водат.
Ти текнува на песната GoldDigger од Kanye West?
Еве ти една, која е далеку подобра од претходната, а го погодува моментот:
Masquerade!
Seething shadows
breathing lies.
Masquerade!
You can fool
any friend who
ever knew you!

L

Ligeia

Гостин
Здраво Драга...еве ме повторно.Жал ми е што те зaпоставив подолг период но одмори ова-она знаеш како одат тие работи.Се наполнив со елан и енергија,подготвена сум за годинава.Ми се случија многу работи и убави и неубави али таков е животот.Нови луѓе,нови емоции,нови доживувања па и патувања на повидок. :)
Сакам да ти се пофалам дека се запишав на art часеви и на часеви по креативно пишување со надеж дека ќе се подобрам во поезијата и сеуште барам професор по виолончело но во Велес тешко дека ќе ми се оствари таа желба.Одам викендов во Охрид како што ти наговестив пред некое време па ќе се дружиме од понеделник повеќе.Остани ми поздравена со :

H

HITCH

Гостин
Онаа импреаторкана Ву, тешка будала била, бе. :giggle: Не видена ламја! Се изначитав небитни работи од кинеската историја, не знам што ми стана. Оние мали жолти мравки со коси очиња и насмеани фацки никогаш не ми биле интересни, обично Јапончињата ги читкарам, ама денес...

Знаеш што си мислев? Миличка, батали се`. Не вреди! Не се замарај, бре. Земи пример од народов, види колку му е убаво. Се` поскапува, ама народот не се буни, бре, си ќути. А, тоа да знаеш дека е многу паметно. Што ќе се замара за утре?! Ќе си појде у банка ќе си земе кредит за да си купи леб и млеко, после друг кредит за да го исплати претходниот и така ќе си живурка. Не му треба повеќе на овој народ. Ќе се појави некоја будала на телевизија, ќе каже збор два, овие нема да го разберат и никому ништо. Поминало време, денот отишол... А, утре е нов ден, треба да му бидеме благодарни на Бога, оти некој ја немал среќата да отвори очи! Знаеш зошто е ова вака? Демек, они на времето, кога живееле у село, виделе и бетер! Сега кога живеат у град им е супер. Епа, аку народ нека зема кредити, треба банките и „политичарите“ да се богатат. Штом им е убава мизеријата, нека си живеат така. Зошто да се трудиме Македонија да ја направиме подобро место за живеење, кога во цел свет е мизерно? Абе еј, у Африка вода за пиење немаат, ние ќе се жалиме што ќе поскапел лебот?! :tapp: Кој кретенизам е да се жалиме за нешто што ни кажале дека ќе се случи за 3 - 4 недели... Нема логика, нели!?!

Што подебилно - тоа подобро!

Песнава ја ставив, оти ми немаше логика да те поздравам со „Црно тиквешко“.

With affection,
Hitch. :X3:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.051
Поени од реакции
24.875
Сеуште е кул на форумов да се служиш со тешки навреди врз луѓе кои не заслужиле само ако делуваш интелигентно. Повеќе си ценет ако си говедо, отколку ако си човек. Само гледај тоа да биде паметно, истури им ја твојата ментална сперма во фаца на недолжни луѓе и имаш загарантирани следбеници и лижачи на г'зот. А после се бунат за санкции и банови кај модератори. Како демек тоа што они го правеле е дури и хуман акт, за доброто на соговорниците. Ако е паметен не значи дека е фиљан човек. Ама приучените не можат тоа да го сфатат. По фраер си да си на онаа страна на копуци кои му ја зимаат ужинката на детето кое е физички пониско, пожгољаво, помало отколку на страната која го осудува тоа. Модерни ментални багабонти, садисти на кои курот им се дига сo picking somebody who isn't their size. Можат да рецитираат закони на термодинамика, можат да дебатираат за ЦЕРН, експерти се за политика ама својата тупост, идиотизам, дијареата која ја предизвикуваат, своите ограничувања и куртонизмот не можат да го согледаат големите господа интелектуалци. И после зошто форумов не е тоа што беше. За останатите, тие се хранат од вашите лајкови, од вашата пасивност и од вашето воодушевување колку и да сакаат да го прикријат тоа и да прикажуваат дека се тоа им е нерелевантно. Колку ќе им ги пуштите чергите, толку и они ќе можат да си ги пуштат нозете. И да, најпокварените луѓе што ги имам запознаено воопшто не биле глупи, наивни, неписмени или необразовани.

The good that men do, is oft interred with their bones. But the evil that men do, lives on...

B

Black Guard

Гостин
Д.К сепак мислам дека е фер да најавам отсуство на неопределено време оправдано секако иако морам да признаам дружбата со тебе е интересна сепак има ивенти кои се неизбежни токму како овој.

Be back....i hope so

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom