Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Грејвдигер

Гостин
Dodjoh, videh, poljubih. Ili shoznam...
Samo sho se pribrav pocnaa odma da me trujat so sve i svashta, u pm. Pa morav da grabnam tocakot i da izbegam na pola saat od site i da razbistram mislite. Sega polesno se dishe, barem od taa gledana tocka... inaku me ceka ispit za tocno dve nedeli, pa mora zdravo da sednam da go spickam. Aj cao. :*

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кајгано...колку само фраери и грди цури со залажливо секси надимаци има тука тоа е просто невероватно, и да биде се позакон си се држат заедно како куре и рака при мастурбација.

B

Borg_Drone

Гостин
Ај бе кај се закитив пак со ова форумов, само замарања со празни муабети.Од утре повторно сум во shut down модус на неодредено време.Времето да си го трошиш на форум, каква глупост.
Како и да е сепак, поздрав до моите пријатели од форумов ништо немам против вас :)))

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
1. Семестар без 9ка - не е семестар :confused: . Али ајде, битна е пошироката слика.

2. Чувството кога фризерот ќе ти ја ПОГОДИ ФРИЗУРАТА. Man, I'm pretty ! :cool:

П

Пепси_

Гостин
koja demokratija be ti ebam koga od tolkav grad nema kade da otidis da se izvikas i iznapcues na raat bez nekoj da te slusne i vide.....

145 likeS....42 comment'S :гомце:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.155
Поени од реакции
18.184
ДК

Скопска снаа во Охрид.Каква хармонија од мешање два ептен контра дијалекти.Бесценето :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Зошто немам кај да си помрчам овде ќе пишам!!!
АПЕЛ!
До сите форумски колеги кои пишуваат на латиница. Јас искрено ве молам да си наместете македонска подршка на вашите компјутери, зошто веќе претерувате... Колку и да имате нешто битно да кажете, ако е на латиница, ве скокам. Вашето невнимание и инат, ми доаѓа како шлаканица за сите овде што ги почитуваат правилата на форумот. Затоа уште еднаш македонска подршка!!!
МКД FTW!!!

К

Кики.

Гостин
Драга,
ти се случило некогаш да се чувствуваш и среќна и тажна истовремено? Моментално ми е така...
Од такт ме вадат тие тајни, мистерии и забранети теми. Ништо не е онака како што изгледа. Да ги гледаш од страна ќе помислиш дека нема крај на среќата, а вистината е сосема поинаква. Се прашувам дали и јас ќе изгледам така во иднина. Сепак, сум дел од нив...
Само знам дека никогаш нема да дозволам да го пропуштам тоа што вистински го сакам, како замена за нешто што го сакам помалку, а е посигурно.
На крајот сето тоа ќе биде осудено на пропаст... Пак несреќа... Многу сакам да го прекинам тој синџир, а има само еден начин.
И вистина е реченицава од Ана Каренина:
All happy families resemble one another, each unhappy family is unhappy in its own way.
Инаку, под импресии од вчера и од Боби, еве ти песна:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако некогаш се женам, и имам деца, се надевам на машко, а ако испадне женско, навивам да биде лезбејка.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.627
Поени од реакции
31.829
Кајгано кој несекојдневен настан пред 5 минути го доживеав. Седам онака в детска и слушам музика на слушалки, пишувам во ворд нешто ко гледам ламбава од просторот кај скалите ми свети. Ги извадов слушалкиве, го слушам кучево лај грми. Гледам низ тераса, долу 20 дечишта, брза помош, татко ми со вода, и чупенце кое лелека. Веднаш слегов да видам што е работава. Дечкиве горе долу ги знаев онака навидум, наркомачиња, багабонтчиња во таа насока однесени. Чупево си лелекаше, тетките од брза помош го освестуваа. Го прашав тивко татко ми на уше, што е работава, дрога ми вика :) Си ја знај чоекот работата, 10 години ги отепа во тој оддел, па така тоа чупенцето од пискање премина на смешкање, го качија во колата од брзата помош и да ги нема.
Ех што ти изработува тоа дрогата мамето нејзино. А јас онака од револт ми се отпушти си окарав........ми се испулија накриво малку тоа мангичињата, ако утре ме нема да знајте до то че да е :нинџ:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Ме снајде што ме снајде, веќе ништо не ми е чудно... Туку да најавам оправдано отсуство до септември, ќе седнам да ги спремам испитите и да завршам веќе со тоа, 2 и пол предмети останаа а треба да полагам 4 пати, така ти е кога ќе одбереш професија што е „лимитед едишн“. :D Ќе кажев се чувствувам посебен, но уствари испаѓа дека сум просечен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom