Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прометеј е толку глуп филм, што буквално заспав во кино додека го гледав, па после другарка ми пола ми го раскажа...:facepalm:
Ете така да си знаете. Не можам и не можам да гледам научна фантастика, па ако сака и во 6D нека биде.:unsure:
Фала, чао, пријатно.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
душата ми е полна од среќа!

Незнам поинаку како да се искажам, еве ти една за добра ноќ, нека те посеќа и тебе на убави нешта.

B

BrunoFresh

Гостин
Драга кајгана,
неможам да ја сватам најиритирачката и нерешлива мистериозна работа кај луѓето: одговарањето на прашањата и донесувањето на одлуките во твое име. Значи колку докажуваш на некому дека тоа не е така, тие сеуште мислат обратното. Сами се повредуваат за нешто што го имаат на дофат само треба да кажат 2 збора :) Али добро, каењето има и една добра страна во животот,а тоа е колку си сватил за некои работи, односно си пораснал и си ги увидел работите како што стварно би биле најперфектни за тебе.

п.с.Денот го сметам за еден од преубавите денови бидејќи во толку малку но скапоцено време ( 2 сати и 10 минути), си бил со личноста која ти значи цел живот пред тебе. Но тоа што некој неможе да го виде и исфрла, не е мој проблем, како што кажав каењето има и добра страна во животот :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга, пак јас

до сабајле има да си бришам пријатели на фб, и да ти се пофалам блокирав една мн неважна личност, само ради да се нема непожелни мислења од некој друг. Ми се скурчи да ми велат дека сум барала утеха во него, а ја да помини до мене нема да го познаам.
Ете така.
Биди ми поздравена.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Прометеј е толку глуп филм, што буквално заспав во кино додека го гледав, па после другарка ми пола ми го раскажа...:facepalm:
Ете така да си знаете. Не можам и не можам да гледам научна фантастика, па ако сака и во 6D нека биде.:unsure:
Фала, чао, пријатно.
Не е за сите научна фантастика. Но потполно те разбирам. Јас така заспивам на драми. Или романтични комедии. Другарките често и се лутат за тоа. Едноставно не е за мене тоа :)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Ајде Кајги денеска испит!:tapp:
Како ми е шубе, толку глупав материјал немам во живот учено, толку поделби, и да ти кажам ич не ги ни учам!
Мразам филозофирања...... и ондак еци, пеци, пец! Како и 90% од положените испити, импровизација!
И логика.....Лоу спејс имам во мозоков за глупости! Конечно ќе испаднам надвор после толку долго време :pos:! Ајде уште 4 недели и си доаѓам дома, па ќе биде и плажа, коктелчиња, мажи ....:P
И така Кајги одам јас една чаша винце да рокнам,:sneaky: да се разбудам, до 1 пм имам уште многу за учење!
:facepalm:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
M

Moon Child

Гостин
Драга,
дрндавме со другарка ми до 4 часот скоро. Се сеќаваш, за онаа што ти кажував дека дојде од Австралија. Мислам дека се излажав во врска со неа, или можеби воопшто не требаше да имам некакво мислење. Можеби понекогаш избрзувам со заклучоци, а таа е предобра. Ќе ми недостига, после 13 август.
Туку, ќе одам да барам работа, затоа станав рано. Wish me luck!

И патем, кога веќе сум тука, Александар Белов бил идиотот што ти кажував дека ја препеал Оган под ѕвездите! Александар Белов, еј! Секој стигна да си дава за право на некои работи!
Kill him with fire!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Знаеш, знаеш, виде ;)
Americans have the worst milk products ever :D
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 06:13 ---

Знаеш, знаеш, виде ;)
Americans have the worst milk products ever :D
Јадеше Philadelphia Cheese произведено во Илиноис?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Сеуште не :)

Он: Two days off!!!
Конечно шеткање и за мене :) :) :)
Huh, day off sucks.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 11:59 ---
Не е тој незаменлив маж. Само јас си створив слика дека е навистина така, инаку нема ништо што го прави посебен.
Биди како leandra и Филдс и немај предрасуди за мажите. Мрази ги сите подеднакво.:D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Драга,
денеска е 14ти, не дека незнаеш ама важен датум мие па затоа ти пишувам.

Еве ти го поклончето шо сакав да ти го купам...не дека ќе го носеше ама ај.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Тие мене ќе ме банирале. Пффф..
Положив бе се !!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Таман нешто поубаво се осеќав денес, ме искина фудбалот. Не сакам, но не можам да не мислам дека судиите секогаш се ПЕДЕРИ! Да не беше така, многу глатко ќе си тепаше Италија, баш како што си претпоставував и сакав. Жива нервозна сум, упм.
И да, нека не те лажат луѓето дека нема змии во Охридсково Езеро. И на местото кај што ме убедуваа дека нема шанси да видам и таму видов така една долга, дебела и зелена. Кај ли ќе се капам летово ало!!! Сакам базен, сакам мој базен. Не дека ми смета да се шлапкам во јавните или хотелските, ама па мака ми е од политиките на хотелите и на тоа да бараш врски да влезеш таму, а притоа нели се` уредно да си платиш. Е мамата.
Мака ми е од сите неправди... до кога вака!?!?
Одам да ги гледам Шпанциве... баш да видам дали и тука ќе забележам неправилности или ќе испадне како што треба.
Еве ти успат едно поздравче со песна која не верувам, но би сакала да си ја пеам на крај на Европсково:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom